kozan.gr: Με το “Μακεδονία ξακουστή” και με συνθήματα κατά των πολιτικών στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης μαθητές σχολείων, στο πλαίσιο κινητοποίησης για την Μακεδονία (Βίντεο)

29 Νοεμβρίου 2018
11:35

 

Με το “Μακεδονία ξακουστή” και με συνθήματα κατά των πολιτικών στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης μαθητές σχολείων, στο πλαίσιο, σημερινής (29/11) κινητοποίησης για την Μακεδονία.

Δείτε εικόνες εδώ κι από την κινητοποίηση έξω από το κτήριο της Π.Ε. Κοζάνης, που προηγήθηκε

39 σχόλια

  • Όποιος σχολιάσει εμπλέκοντας την “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” σε αυτήν την αγνή πατριωτική αντίδραση των παιδιών, θα είναι προβοκάτορας εάν δεν βγάζει μεροκάματο προβοκάροντας και σπιλώνοντας…

    • Mα όσα παιδιά συμμετείχαν στην κινητοποίηση είναι δηλωμένοι χρυχαυγήτες, απόγονοι ταγματασφαλιτών. Τι; οχι; Mα το είπε και η ΚΝΕ!

    • Σύμφωνα με το ντοκουμέντο, κάποιος από τους παρευρισκόμενους ακούγεται να φωνάζει ότι οι αναρχικοί επιτίθενται σε μαθητές στη διάρκεια της πορείας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

      Δυστυχώς για τον ερασιτέχνη εικονολήπτη, η χοντροκομμένη προπαγάνδα που επιχείρησε δεν έπιασε καθώς ξέχασε να πατήσει παύση στο βίντεο και ο σκοπός του φανερώθηκε.

      • Και μόνο βλέποντας ποιός το ανέβασε καταλαβαίνεις αμέσως Κώστα ότι είναι μια καλοστημένη προβοκάτσια. Δεν μας εκπλήσσει, έχουμε δει πολλά τέτοια βίντεο με μπαχαλάκηδες που ανακατεύοντας με την πορεία για να στήσουν τέτοια “βίντεο” που μετά τα παίρνουν τα media και τα παρουσιάζουν ως “ντοκουμέντα”.

      • Δηλαδή θες να μας πείσεις ότι ο άντρας που μιλάει στο βίντεο έχει φωνή 15χρονου μαθητή; Έχει μείνει καμιά 25αριά χρόνια στην ίδια τάξη μάλλον!!!!!!

  • “ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”.
    Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

  • Με το «Μακεδονία ξακουστή» …… στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης μαθητές σχολείων.
    Κόντρα στο παρανοϊκό θράσος των Σκοπιανών:Yπουργός Άμυνας Πγδμ : Να μην τραγουδάνε το «Μακεδονία Ξακουστή»ϊ 5 -11- 2018 LIBERAL
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ !!

    • Αυτός δεν είναι χρυσαυγίτης!(όπως οι μαθητές !!!). Εχει ταυτίσει την άσκηση της πολιτικής λανσάροντας (στην πράξη) τη συνθηκολόγηση των Πρεσπών σαν θρίαμβο !

  • θΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    Η ΜΑΞΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗ

  • Μπράβο στα παιδιά, καλά κάνουν έτσι πρέπει να ξεσηκωνονται και να διεκδικούν ότι τους ανήκει κ τα θέλω τους άλλωστε το μέλλον είναι δικό τους.

  • Βάζω στοίχημα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην πορεία δε γνωρίζει για τί ακριβώς διαδηλώνει.

  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!

    • Καλά το σκέφτηκες πολύ για να το σχολιάσεις??? Έλεος…… Συγχαρητήρια στους μαθητές που μέσα στο κρύο αντί να πάνε στις καφετέριες όπως μερικοί κάνουν όταν κάνουν απεργίες και στάσεις εργασίας….. Βγήκαν κάνανε την πορεία τους αξιοπρεπεστατα….. Χωρίς προσβλητικά συνθήματα μόνο υπέρ της Μακεδονίας…
      Και όσοι εκπαιδευτικοι θεώρησαν αγνώστου αντικείμενου πορεία και πολιτικά υποκινουμενη θα έπρεπε να ντρέπονται…..

    • ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΉΜΑΤΑ?? Άτομα από το 1ο ΕΠΑΛ ΚΟΖΑΝΗΣ πήγαν και όλοι τους έφαγαν απουσίες… ΣΗΚΏΘΗΚΑΝ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΠΉΓΑΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΊΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ… ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΆΚΙΑ. ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΎΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΥΠΝΆΤΕ

    • Σκοπιανός είσαι? Όποια στιγμή γουστάρουμε θα κάνουμε τις πορείες μας …. Είμαστε Έλληνες Μακεδόνες κάποιος πρέπει να περάσει αυτά τα μηνύματα από την στιγμή που δεν το κάνουν κάποιοι σαν και εσένα !

      • KANTE TOTE TIΣ KINHTOΠOIHΣEIΣ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΄ΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΡΕ,ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!

  • κοπάνα και καφές….εεε ρε θρυλικές εποχές όταν κάναμε καταλήψεις…τίποτα δεν αλλάζει και οι καταλήψεις πάντα στο πρόγραμμα. Κρίμα για τους σοβαρούς μαθητές που θα δώσουν πανελλήνιες και δεν έχουν σκοπό την κοπάνα παρά την επιτυχία μόνο.

    • Προφανώς δεν ήσουν από αυτούς τους σοβαρούς μαθητές…… Που έδωσαν πανελλήνιες…… Είχες σκοπό την κοπάνα πάρα την επιτυχία….. ????

  • Ανθέλληνες και προδότες της πατρίδας όσοι σαμποτάρουν την συμφωνία των Πρεσπών. Ποντάρετε στην Διάλυση της Β. Μακεδονίας και άρα είστε με μια μεγαλύτερη Αλβανία και μια μεγαλύτερη Βουλγαρία. Πες τε το μην ντρέπεστε. Οι υπόλοιποι απλά τρώτε σανό.

  • Εκεί στο ΣΎΡΙΖΑ ακόμα να καταλάβουν ότι ισχυριζόμενοι πως η Χρυσή Αυγή υποκινεί τις καταλήψεις, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.