kozan.gr: Δ.Σ. Εορδαίας: Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για τη συνένωση των Δημοτικών Επιχειρήσεων ΔΕΥΑΠ – ΔΕΤΗΠ – Μικροένταση προς το τέλος της συζήτησης με την Ι. Ανδρονικίδου να αποκαλεί επικίνδυνο το δήμαρχο Εορδαίας Σ. Ζαμανίδη (Βίντεο)

30 Νοεμβρίου 2018
22:48

 

Aναβλήθηκε τελικά, το βράδυ της Παρασκευής (30/11), το 2ο θέμα συζήτησης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας,  με θέμα τη συνένωση των Δημοτικών Επιχειρήσεων ΔΕΥΑΠ – ΔΕΤΗΠ. Αυτό που αποφασίσθηκε είναι να έρθει προς συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση, αφού πολλοί από τους εμπλεκόμενους στη συγκεκριμένη υπόθεση, υποστήριξαν πως δεν είχαν το απαιτούμενο χρόνο για να μελετήσουν τα περί συνένωσης.

Η πρόταση του δημάρχου Εορδαίας για αναβολή του θέματος και συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – Μικροένταση με Ανδρονικίδου.

Δείτε εδώ το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης που προηγήθηκε

2 σχόλια

  • Ο δήμαρχος θέλει να κάνει συνένωση, με μια έκθεση χωρίς τεχνικά στοιχεία, χωρίς να εξηγεί αν θα δημιουργηθεί καινούρια επιχείρηση ή θα απορροφήσει η μία την άλλη, χωρίς οργανόγραμμα, χωρίς εσωτερικό κανονισμό, χωρίς ούτε ο ίδιος να εξετάσει αν η καινούρια επιχείρηση θα είναι βιώσιμη.
    Ό,τι του φανεί…

  • Ηλίου φαεινότερο το ταμείο της μίας επιχείρησης για να λυθεί το ζήτημα της άλλης.
    Υπάρχει περίπτωση η μάλλον είναι σίγουρο ότι θα βαλτώσει και τις δύο η την επικείμενη που θα δημιουργηθεί.
    Σε αυτό το θέμα όμως θα φταίνε ΚΑΙ οι Δημοτικοί σύμβουλοι που θα το ψηφίσουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.