Τον ετήσιο χορό πραγματοποίησε η ομάδα της Κοζάνης  το βράδυ της Τετάρτης 5/12  στον φιλόξενο χώρο του κέντρου διασκέδασης “Πολιτεία”.

Μετά από μία πετυχημένη μέχρι στιγμής αγωνιστική πορεία  που βρίσκει την Κοζάνη πρώτη στη βαθμολογία αήττητη  με το απόλυτο των βαθμών  έχοντας  την καλύτερη άμυνα αλλά και επίθεση η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν και  μαζί με τους φίλους της ομάδας, το γλέντησαν και  πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ. Οι άνθρωποι της ομάδας ευχαρίστησαν  όλους τους παρευρισκόμενους  αλλά και τον εμπορικό κόσμο που βοήθησε κι αυτός με τον τρόπο του και υποσχέθηκαν ότι η καλή πορεία  θα συνεχιστεί όχι μόνο μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου αλλά και για την επόμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος Αγάπιος Γαβριηλίδης, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο υποδομών.

Η διοίκηση της Κοζάνης  τέλος απέμεινε τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο στον κ.  Γιώργο Χαλκίδη πρόεδρο της Καστοριάς την περίοδο που ανακηρύχθηκε κυπελλούχος Ελλαδας (1980). Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρώην πρόεδρο του Ερμή Αμυνταίου κ. Παύλος Λαζαρίδης.

κ. Κυριάκο Αλεξανδρίδη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ αλλά και υπεύθυνο προπονητή ακαδημιών του ΠΑΟΚ την τιμητική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος της Κοζάνης κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης.

κ. Στέφανο Μπορμπόκη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ  την τιμητική πλακέτα απένειμε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γιάννης Αποστόλου

κ. Παντελή Καπετάνο που είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Κοζάνης και στη συνέχεια ακολούθησε μια πετυχημένη καριέρα σε Ηρακλή ,ΑΕΚ Στεάουα , Κλουζ, Ξάνθη, Βέροια Διεθνής το 2004 με την Εθνική Ελλάδας U 21 και με την Εθνική ανδρών το 2010 την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Νίκος Σάββας.

Να  επισημάνουμε την άψογη λειτουργία του κέντρου και την ιδιαίτερη φιλοξενία που παρείχε , στον κόσμο πιστοποιώντας την σοβαρότητα και την ποιότητα της επιχείρησης.

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.com