Σκληρή απάντηση της “Ενότητας” και του Λ. Μαλούτα στις δηλώσεις Μπουγιοτόπουλου, μετά την ανάδειξη του θέματος από το kozan.gr: “Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχει την ευκαιρία να ξαναμιλήσει γι΄ αυτά που “ξέρει” σε άλλες αίθουσες, της δικαιοσύνης, και με άλλο ακροατήριο και σίγουρα με διαφορετικούς ρόλους”

7 Δεκεμβρίου 2018
12:40

Ευτυχώς τελικά που στη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου βρέθηκε ο κ. Μπουγιοτόπουλος, για να μάθουμε και εμείς, δήμαρχος και αντιδήμαρχοι πριν το 2014, τι ακριβώς συνέβαινε στα γραφεία μας, ακούγοντας την τοποθέτησή του στην πρόσφατη συνάντηση της παράταξης που διοικεί σήμερα το δήμο.

Έδωσε μαθήματα λαϊκισμού και συκοφαντίας.

Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχει την ευκαιρία να ξαναμιλήσει γι΄ αυτά που ξέρει σε άλλες αίθουσες, της δικαιοσύνης, και με άλλο ακροατήριο και σίγουρα με διαφορετικούς ρόλους.

Η τακτική αυτή προφανώς επιλέχτηκε προκειμένου η δημοτική αρχή να δικαιολογήσει την αφωνία της σε όσα επανειλημμένα καταγγείλαμε για τα θέματα που αφορούν την διαχείριση των οικονομικών του δήμου.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο σε πρόσφατη ανάρτησή του ο κ. Ιωαννίδης, αναφερόμενος σε συνυποψήφιους για τη δημαρχία δήλωνε ότι :

.ορισμένοι δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό του λαϊκισμού και των ανακριβειών….

Το απώτατο βέβαια στάδιο του λαϊκισμού είναι η συκοφαντία.

Αυτόν τον ρόλο ζήλωσε ο γενικός γραμματέας του δήμου, και στενός συνεργάτης του νυν δημάρχου, που ακολουθεί την τακτική πες, πες κάτι θα μείνει στο τέλος.

Έως τότε, και επειδή η επιλογή και ο διορισμός του γενικού γραμματέα είναι αρμοδιότητα του δημάρχου ο κ. Ιωαννίδης φέρει ακεραία την ευθύνη των λεγομένων του κ. Μπουγιοτόπουλου.

*** Διαβάστε τι προηγήθηκε

32 σχόλια

  • Πολιτική είναι ο δημόσιος λόγος και ο δημόσιος λόγος τις τελευταίες μέρες στην Κοζάνη άγγιξε το πάτωμα.

    Όποιος πέταξε λάσπη στον ανεμιστήρα πρέπει να λογοδοτήσει στους χώρους τους Μεγάρου της οδού Δημοκρατίας.

    Μπορεί να είμαστε απέναντι στον κ. Μαλούτα για την επιμονή του να είναι και πάλι υποψήφιος, όμως είμαστε μαζί του όταν λασπώνεται ο ίδιος και η παράταξη χωρίς αποδείξεις, παρά μόνο με λόγια του αέρα.

  • Έτσι έπρεπε να γίνει Λάζαρε. Είναι άλλο η κριτική και άλλο η συκοφαντία!!

    Από τον οικολόγο μην περιμένεις και κάτι ουσίας!!θα μιλήσει ξανά με τις γνωστές αερολογίες, θα ρίξει την μπάλα στην κερκίδα για το παρελθόν, θα θυμηθεί σβήστρες-ξύστρες- μπλοκ και θα κλείσει με το iso της υπηρεσίας!!

    όλα καλά γιατί η ρετσινιά, ‘επεσε και πάλι!!

  • Με τέτοιες καταγγελίες μπουγιοτοπουλε πας πρώτα στον εισαγγελέα και μετά κάνεις ανακοινώσεις βαρύγδουπες!Αλήθεια μετά από τεσσεράμισι χρόνια Σ έπιασε η ευαισθησία? Ήταν τόσο διεφθαρμένοι οι προηγούμενοι και τους κάνατε πλάτες? Μάλλον ζηλεψεις τον Τσίπρα αλλά ξέχασες ότι εκείνος έχει άσυλο και μπορεί να πετάει λάσπη χωρίς επιπτώσεις. Ο Δήμαρχος τι λέει για τον πιο στενο του συνεργάτη?

  • Φυσικά και είναι ευθύνη του κ Ιωαννίδη, του ίδιου που γεμάτος υποκρισία φέρεται στα μέσα να μιλάει για κακεντρεχείς και τους καλεί όλοι μαζί να μπουν στο πνεύμα των ημερών.

  • ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

  • παιδιά τόσος καημός δεν έχει ξαναματαγίνει…θαρείς και δεν υπήρξε καταδίκη στον πρώην δήμαρχο
    Ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης στον πρώην Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, την πρώην Αντιδήμαρχο Κοζάνης Νούλα Τουμπουλίδου, στην τότε υπάλληλο του Δήμου Κοζάνης και τον τότε ειδικό σύμβουλο Δημάρχου. Το Δικαστήριο, μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση που ξεκίνησε σήμερα (Τρίτη) το πρωί και ολοκληρώθηκε τις πρώτες απογευματινές ώρες, έκρινε τους ανωτέρω ως ενόχους για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος από κοινού & παράβαση καθήκοντος (για την τότε υπάλληλο), όπως επίσης ένοχο έκρινε τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση εργολάβο την ποινή του οποίου η Έδρα μετέτρεψε σε 5 Ε ημερησίως. Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων άσκησαν έφεση επί της απόφασης.

    • Σωστή αναφορά!!Καλά έκανες και το ανέφερες! γιατί όμως δεν λες ότιτο δικαστήριο ΔΕΝ τους ενέπλεξε με την πράξη αυτή καθαυτή αλλά τους τιμώρησε με τη θεσμική τους ιδιότητα, δημάρχου – αντιδημάρχου;;;

      • Βαρουφακη εσύ; Παίζεις ακόμη τα νταουλια;… Διαπραγματευεσαι ακόμη περήφανα; Η μήπως είσαι εσύ Αλέξη; Έκανες ακόμη μια φορά το όχι ναι;…
        Μωρε δεν μας παρατατε στημένοι! Θα πάτε εκεί που σας αξίζει πάλι στο 3%!

  • Ας προσέχει από δω και στο εξής καθένας τι λέει, λοιπόν! Μπουγιοτοπουλε, η Κοζάνη δεν σηκώνει ύφος και ήθος Πολακη!

  • Στην εποχή των παλιών αγελάδων οι δήμοι είχαν ελλιπή επίβλεψη.πελατειακες σχέσεις, υποστηριξη σε ψηφοφόρους κτο.ετσι ειναι.υπερεβαλε ο μπογιοτοπουλος ίσως αλλά δεν είναι και μυθοπλασία.μην κάνουμε ότι ακούσαμε κάτι περίεργο.ειναι υποκρισία.

  • κοζαν…σε παρακαλώ να δημοσιεύεις όλα τα σχόλια εντάξει; μην κάνεις πλάτες σε παρακαλώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.