H Αναστασία Παρίντα – Ρουμελιώτη, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης, απαντά στα σχόλια του Θ. Παπαγούσια υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Δ. Κοσμίδη

10 Δεκεμβρίου 2018
21:00
Κανένα σχόλιο

 Χθες η Νεάπολη άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Επειδή απουσίαζε ο Δήμαρχος σαν πρόεδρος της κοινότητας καλωσόρισα και ευχήθηκα στους συνδημότες μου καλές γιορτές, όπως και ευχαρίστησα τον Δημοτικό Σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο κ. Γκερεχτέ Λάζαρο για τη δωρεά του στα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια που φόρεσε η χορωδία καθώς και για πρόσφατες οικονομικές προσφορές σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, επίσης ευχαρίστησα και τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Τιούκαλια Δημήτρη για τα κεράσματα της γιορτής. Είναι θέμα ευγένειας να αναφέρεται η οποιαδήποτε προσφορά κάθε δημότη μας εκλεγμένου και μη.

Από την αρχή της θητείας μου ως πρόεδρος της κοινότητας Νεάπολης αυτήν ήταν και είναι η στάση μου σε όλες τις προσφορές πάντα έκανα αναφορές σ’ αυτές, σε όλες τις εκδηλώσεις του τόπου μας, όσοι ήταν εκεί ξέρουν. Ο Θωμάς Παπαγούσιας χθες θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή και μέρα για να δείξει την εμπάθεια του στο πρόσωπό μου καθώς και να προσβάλει τον θεσμό του Δημοτικού Συμβούλου Λάζαρου Γκερεχτέ και να απαξιώσει την προσφορά του.

Δεν θα σταθώ μόνο σ’αυτό , αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι που αποκάλεσε οσφυοκάμπτες (λέξη που δεν την γνώριζα και μου δημιούργησε σαρδάμ και έμεινα έκπληκτη με την επεξήγηση της ) κοινώς δουλοπρεπείς εμένα και ίσως κάποιους που ενδιαφέρονται για το καλό της Νεάπολης, όπως και ότι ταΐζουμε σανό στους συμπολίτες μας.

Δηλαδή οι περήφανοι πολίτες της Νεάπολης είναι ζώα που τρώνε το σανό από όποιον τους τον προσφέρει ;;;

Από χθες αργά το βράδυ δέχομαι συνέχεια διαμαρτυρίες αγανάκτησης από τους πολίτες που υπηρετώ για τον προσβλητικό χαρακτηρισμό σχετικά με τον σανό.
Είμαι πρόεδρος όλης της Νεάπολης, υπηρετώ τον τόπο μου και θα συνεχίσω να τον υπηρετώ ανεξάρτητη από συνδυασμούς και κόμματα.
Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίζω αν η χθεσινή ανάρτηση είναι η προσωπική άποψη του Θωμά Παπαγούσια ή η άποψη του συνδυασμού του κ. Δημήτρη Κοσμίδη όπου και συμμετέχει στον συνδυασμό του.
Τέλος, θέλω να ευχηθώ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ & ΣΕΒΑΣΜΟ >>

Η σημερινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή του κ. Σαμαρά Βασίλη στον siera FM

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.