ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Όχι στην ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων – Όχι στην καταστρατήγηση των συνταγματικών δικαιωμάτων

12 Δεκεμβρίου 2018
14:05
Κανένα σχόλιο

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει την έντονη αντίδρασή της στην προσπάθεια ενοχοποίησης των συναδέλφων εργαζομένων και των πολιτών της Μεγαλόπολης για τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων τον περασμένο Απρίλιο.
Η επιχείρηση δίωξης των συναδέλφων με την κατηγορία της κατάληψης οδοστρώματος είναι προσπάθεια τρομοκράτησης και εκφοβισμού των εργαζομένων και της κοινωνίας που προσπάθησαν να ενημερώσουν τους πολίτες για τις ολέθριες συνέπειες της «αποεπένδυσης» και της «απολιγνιτοποίησης». Άλλωστε, η συγκεκριμένη κινητοποίηση ήταν εκδήλωση ενημέρωσης και όχι κατάληψης ή αποκλεισμού του οδοστρώματος.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, όπως και οι χιλιάδες εργαζόμενοι που εκπροσωπεί, βρίσκονται στο πλευρό των συναδέλφων τους στη Μεγαλόπολη και επαναλαμβάνει ότι οι κοινωνικοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται και πως κάθε προσπάθεια φίμωσης του εργατικού κινήματος είναι καταδικασμένη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.