Δημοπρατήθηκε σήμερα 12 Δεκεμβρίου το έργο επισκευής και συντήρησης του επαρχιακού δρόμου από το Προσήλιο μέχρι την Ελάτη, προϋπολογισμού 600.000 €

12 Δεκεμβρίου 2018
22:28
Κανένα σχόλιο

 

Δημοπρατήθηκε σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, το έργο επισκευής και συντήρησης του επαρχιακού δρόμου από το Προσήλιο μέχρι την Ελάτη και πιο συγκεκριμένα από τη διασταύρωση προς Προσήλιο της οδού Σερβίων-Λάρισας μέχρι τα όρια της Π.Ε. Γρεβενών στην έξοδο της Ελάτης προς Παλιουριά, προϋπολογισμού 600.000 € με ΦΠΑ.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας δεν είναι ανακοινώσιμο επί του παρόντος και θα γίνει γνωστό μετά την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με την Τεχνική Περιγραφή, το έργο, που έχει τίτλο «Επισκευή και συντήρηση οδοστρώματος στην Επ.Οδό (7) από διασταύρωση Ε.Ο.(3) Κοζάνη – Λάρισα προς όρια Π.Ε. Γρεβενών», αφορά στην αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος σε είκοσι εννέα (29) σημεία που πρέπει να επισκευαστούν άμεσα, προκειμένου να διέρχονται με ασφάλεια τα οχήματα που κινούνται στο συγκεκριμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κοζάνης. Στα προκαθορισμένα αυτά σημεία θα γίνει «αποκατάσταση του κατεστραμμένου οδοστρώματος με ασφαλτομίγμα ΑΣ 12,5 ή ΑΣ 20 συμπυκνωμένου πάχους 50 χιλιοστών και σε σημεία όπου χρειάζεται θα χρησιμοποιηθεί ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση μεταβλητού πάχους».

Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι εκατόν ογδόντα ημερολογιακές ημέρες (180) και θα αρχίσει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Γ.Μ./mikrovalto.gr

erg121218 2

Δείτε pdfΕΔΩ την Περίληψη Διακήρυξης του έργου (ΑΔΑ: ΩΜΥΑ7ΛΨ-ΑΚΟ)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.