Ανθρωπισμός είναι η συμφιλίωση του ανθρώπου με τον άνθρωπο, η προσπάθεια να εννοηθεί ο άνθρωπος από τον συνάνθρωπο αυτό που ονομάζουμε κοινότυπα “ΑΝΘΡΩΠΙΑ”. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Βazaar του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της εκδήλωσης ώθησε οργανωτές και συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή γιορτή προσαρμοσμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων , συμβάλλοντας έτσι ο καθένας με τον τρόπο του στην προσπάθεια ώστε να γίνει συλλογή χρημάτων ,για νέο μέλος του συλλόγου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συλλόγους για την άψογη συνεργασία και την προσπάθεια , ώστε να έχουμε την χαρά και την συγκίνηση να απολαύσουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας ‘Ο Σωτήρας’’.

Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας και τον Μικρασιατικό Σύλλογο καθώς και τον Σύλλογο Τροβαδούρων.

Την Πειραματική Σχολή Κλασικού χορού η οποία ανήκει στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Κ.Ε.Δ.Ε.

Την καθηγήτρια χορού από φέτος κ. Μαρία Αραμπατζή. Τον Πρόεδρο κ. Κατσίδη τα παιδιά και τους γονείς τους καθώς την κ. Νατάσσα Παύλου μέλος του διοικητικού συμβουλίου τη Κ.Ε.Δ.Ε.

Την Καλλιτεχνική Συντροφιά και όσες συμμετείχαν με κοσμήματα και δώρα στο Βazaar, την Γιώτα Σαββάκη ,Βούλα Ζώρα, Λούλα Ακριτίδου , Άρτεμις Ασημακοπούλου, Αλίκη Λιούρη ,Ευγενία Σιδηροπούλου ,Φωφώ Τσαλιγοπούλου , Ευαγγελία Σιδέρη, Ζωή Προκοπίδου ,Κική Καλελή Βαρβαρούση , Τζένη Μπαταούλα ,Καλλιόπη Αγαλερίδου ,Γαβριηλίδου Καίτη, Βεντούρη Μανώλη και Κική Τσιάρα – κατάστημα MARBLE .

Ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την κάλυψη και προβολή τη Εκδήλωση μας .

Ευχαριστούμε το Ι.Ε.Κ. Πτολεμαΐδας ,το τμήμα Τεχνικός Αρτοποιίας και την διευθύντρια κ. Σοφία Μπέσσυ ,την Άρτεμη Σιδηρόπουλου και όλα τα παιδιά . Τα Ζαχαροπλαστεία Γιώργος Σιδηρόπουλος, Τον Φούρνο ‘’Αλεύρι’ ,Μαλακάκης Χρήστος.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ