Ευχαριστήριο από το Σύλλογο Πολυτέκνων Εορδαίας

13 Δεκεμβρίου 2018
18:43
Κανένα σχόλιο

 

Ανθρωπισμός είναι η συμφιλίωση του ανθρώπου με τον άνθρωπο, η προσπάθεια να εννοηθεί ο άνθρωπος από τον συνάνθρωπο αυτό που ονομάζουμε κοινότυπα “ΑΝΘΡΩΠΙΑ”. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Βazaar του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της εκδήλωσης ώθησε οργανωτές και συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή γιορτή προσαρμοσμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων , συμβάλλοντας έτσι ο καθένας με τον τρόπο του στην προσπάθεια ώστε να γίνει συλλογή χρημάτων ,για νέο μέλος του συλλόγου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συλλόγους για την άψογη συνεργασία και την προσπάθεια , ώστε να έχουμε την χαρά και την συγκίνηση να απολαύσουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας ‘Ο Σωτήρας’’.

Τον Ποντιακό Σύλλογο Πτολεμαΐδας και τον Μικρασιατικό Σύλλογο καθώς και τον Σύλλογο Τροβαδούρων.

Την Πειραματική Σχολή Κλασικού χορού η οποία ανήκει στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Κ.Ε.Δ.Ε.

Την καθηγήτρια χορού από φέτος κ. Μαρία Αραμπατζή. Τον Πρόεδρο κ. Κατσίδη τα παιδιά και τους γονείς τους καθώς την κ. Νατάσσα Παύλου μέλος του διοικητικού συμβουλίου τη Κ.Ε.Δ.Ε.

Την Καλλιτεχνική Συντροφιά και όσες συμμετείχαν με κοσμήματα και δώρα στο Βazaar, την Γιώτα Σαββάκη ,Βούλα Ζώρα, Λούλα Ακριτίδου , Άρτεμις Ασημακοπούλου, Αλίκη Λιούρη ,Ευγενία Σιδηροπούλου ,Φωφώ Τσαλιγοπούλου , Ευαγγελία Σιδέρη, Ζωή Προκοπίδου ,Κική Καλελή Βαρβαρούση , Τζένη Μπαταούλα ,Καλλιόπη Αγαλερίδου ,Γαβριηλίδου Καίτη, Βεντούρη Μανώλη και Κική Τσιάρα – κατάστημα MARBLE .

Ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την κάλυψη και προβολή τη Εκδήλωση μας .

Ευχαριστούμε το Ι.Ε.Κ. Πτολεμαΐδας ,το τμήμα Τεχνικός Αρτοποιίας και την διευθύντρια κ. Σοφία Μπέσσυ ,την Άρτεμη Σιδηρόπουλου και όλα τα παιδιά . Τα Ζαχαροπλαστεία Γιώργος Σιδηρόπουλος, Τον Φούρνο ‘’Αλεύρι’ ,Μαλακάκης Χρήστος.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.