Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη με επιτυχία το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Για μια ακόμη φορά Νεοδημοκράτες σύνεδροι, στελέχη και παρατηρητές δώσανε το δυναμικό παρόν στην κορυφαία αυτή κομματική διαδικασία παραγωγής πολιτικής. Τα πολιτικά κόμματα είναι η Δημοκρατία μας. Κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου η άμεση προσφυγή στις κάλπες. Κάθε μέρα που περνάει η συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ζημιώνει την χώρα:

à        στην οικονομία διαλύοντας την μεσαία τάξη απ την υπερφορολόγηση και φρενάροντας την ανάπτυξη,

à        στην εξωτερική πολιτική με την προώθηση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών,

à        Στην δημόσια τάξη φρενάροντας την αστυνομία στο να κάνει την δουλειά της και παράλληλα διχάζοντας την ελληνική κοινωνία.

Εμείς στην Νέα δημοκρατία επιμένουμε σ ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής με χαμηλότερους συντελεστές φορολόγησης και λέμε όχι στην Σοβιετική επιδοματική πολιτική. Επιδόματα μόνον εκεί που πρέπει να δώσουμε κίνητρο για την αντιμετώπιση εθνικών προβλημάτων όπως η υπογεννητικότητα. Λέμε όχι στην συμφωνία των Πρεσπών την εκχώρηση της εθνικότητας και της γλώσσας στα Σκόπια. Τέλος λέμε όχι στον εθνικό διχασμό που προσπαθεί να συντηρήσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δίνοντας τροφή σε συλλογικότητες που έχουν ως Ευαγγέλιο τον Τσελεμεντέ του Αναρχικού.