Ευχαριστήριο του ΔΙΕΚ Κοζάνης

17 Δεκεμβρίου 2018
17:05
Κανένα σχόλιο

 

Η Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κοζάνης ευχαριστεί τον Παιδικό Σταθμό ΜΠΛΕ-ΜΩΒ που εμπιστεύτηκε το μακιγιάζ πλήθους μικρών ηθοποιών των δύο Χριστουγεννιάτικων θεατρικών παραστάσεων που ανέβηκαν στην Αίθουσα της Στέγης του Ποντιακού Ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης στους σπουδαστές και στις σπουδάστριες των Τμημάτων Γ1 και Γ2 της Ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ».

Ευχαριστεί, ιδιαιτέρως, την Εταιρεία Ειδών Κομμωτικής “ARTESIO STORES”στο κέντρο της Κοζάνης για την προσφορά των υλικώνμακιγιάζ.

Συγχαίρει τις εκπαιδεύτριες-αισθητικούς κ.Λιούλια Φανή, Λίτσιου Αλεξία και Ζαρκάδα Ευαγγελία για την υπευθυνότητα, συνεργασία, υπομονή και προπαντός αγάπη για τη δουλειά τους.

Κυρίως, όμως, συγχαίρει τους σπουδαστές και σπουδάστριές των τμημάτων Γ1 και Γ2 της Ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» του ΔΙΕΚ για την συμβολή τους στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος καθώς και για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειαπου επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Να είναι σίγουροι ότι η εμπειρία που αποκτάται μέσα από δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, σε πραγματικές συνθήκες, με την ανάληψη δράσης και τη συνεργατικότητα είναι δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην αγορά εργασίας.

Συγχαρητήρια παιδιά!

Ρουσιάδου Στέλλα

Διευθύντρια Δ.Ι.Ε.Κ Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.