kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Σημανδράκος σε Ιωαννίδη: “Για ποιο λόγο αυτό το ύφος;”

22 Δεκεμβρίου 2018
10:56

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο περιστατικό, μια μικρή, όμως, άκρως ενδιαφέρουσα, αντιπαράθεση, είχαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Αναπτυξιακής Δ. Μακεδονίας (ΑΝΚΟ Α.Ε.), οι Λ. Ιωαννίδης κι  Ε. Σημανδράκος. Οι παρόντες πήραν μια πρόγευση από το τι αναμένεται να ακολουθήσει – μεταξύ των δύο – την προεκλογική περίοδο, όπου και θα αναμετρηθούν στις εκλογές του Μαίου, το 2019, για την αυτοδιοικητική “μάχη” στο δήμο Κοζάνης. Ο Λ. Ιωαννίδης ζήτησε από τον Γενικό Διευθυντή της ΑΝΚΟ μια κατάσταση με τις εξωστρεφείς δράσεις της εταιρείας και ποιοι εργαζόμενοί της έχουν ενασχόληση με αυτές. Ο δήμαρχος Κοζάνης, αφού άκουσε όλα τα ονόματα, επικεντρώθηκε στ’ όνομα τού Κ. Μιμίκου, ο οποίος, μέχρι πρότινος, εργαζόταν στην Π.Ε. Γρεβενών, εκεί δηλαδή που είναι Αντιπεριφερειάρχης ο Ε. Σημανδράκος. Ζήτησε να πληροφορηθεί πώς και γιατί απασχολείται εκεί ο εν λόγω υπάλληλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Mισό λεπτό, μισό λεπτό. Τι ακριβώς δηλαδή έκανε ο Μιμίκος; Αυτό πρέπει να συζητήσουμε κάποια στιγμή”. Το ύφος της ερώτησης του δημάρχου Κοζάνης φαίνεται πως ενόχλησε τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, ο οποίος του είπε: “Eγώ λέω να το συζητήσουμε τώρα δήμαρχε. Ποιο είναι το ερώτημά σου;”, για να λάβει την ανταπάντηση: “Θέλω να γνωρίζω, τι ακριβώς έκανε ο Μιμίκος;”.  “Ο κ. Μιμίκος παρακολούθουσε και υποστήριζε την πορεία των προγραμματικών συμβάσεων έργων στα Γρεβενά, όπως τη βελτίωση αρδευτικού Δήμητρας – Καρπερού, που θα υποβληθεί τον Ιανουάριο, την εξωποτάμια δεξαμενή στη Δεσκάτη για την άρδευση του κάμπου κτλ.. Αλλά για ποιο λόγο γίνεται τώρα η κουβέντα αφού ο Μιμίκος πλέον έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του στην ΑΝΚΟ και μάλιστα έχει σταλεί και σχετικό έγγραφο από την ΑΝΚΟ στην Π.Ε. Γρεβενών εδώ και δύο μήνες”, του είπε ο Ε. Σημανδράκος. Όπως εκτιμούν, συνεργάτες του Ε. Σημανδράκου, οι οποίοι κι επιβεβαιώνουν το εν λόγω συμβάν, ο δήμαρχος Κοζάνης, ενοχλημένος, προφανώς, από την υπόθεση των χορηγιών στο δήμο Κοζάνης για την υλοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που είχε θέσει με διάφορες ανακοινώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, επιχείρησε ένα είδος “αντεπίθεσης”, ωστόσο, όπως σημειώνουν, η προσπάθειά του έπεσε στο “κενό”, αφού δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στην συγκεκριμένη υπόθεση. Nα σημειωθεί πως ο Κ. Μιμίκος, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, καθώς εκτός από εργαζόμενος στην ΑΝΚΟ είναι κι Αναπληρωτής Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, γεγονός που επιβεβαιώνει και τις φήμες πως υπάρχουν, αν όχι ανοιχτοί “λογαριασμοί”, κάποια ανοιχτά ζητήματα, μεταξύ του δημάρχου Κοζάνης και μερίδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Χύτρα

 

 

35 σχόλια

  • Ειλικρινά τα Γρεβενά πορευονται πια χωρίς περιφέρειαρχη. Κάθε μέρα προεκλογικός αγώνας για τον δημο κοζανης. Εγώ που θέλω να ψηφίσω με βάση έργο, με βάση τις δυνατότητες που έχει δείξει κάποιος αδυνατώ να βρω κάποιο έργο του σημανδρακος. Και αυτό δεν σημαίνει ότι ντε και καλά υποστηρίζω ιωαννιδη.
    Πάντως τρομερό σπρώξιμο στον σημανδρακος. Παπαιορδανιχης, Κοσμάτοπουλου όλοι δεξιά πασοκ να γυρίσουν με κάθε τροπο

    • Δες το εργο που εκανε ο Ιωαννιδης. Μεχρι κι αυτος το ψαχνει γιατι ερχονται εκλογες και δεν καταλεβε πως περασαν 5 χρονια χωρις εργο.

      • Πλάκα κάνεις; δεν έκανε έργο; τα κίτρινα που έβαψε στους δρόμους δεν τα είδες; ξέρεις τι μελέτη θέλουν για να γινουν;μας έφερε και ισλαμοπηθικους, τι άλλο θες; αυτά δεν φτάνουν;;

  • Να προσκομιστεί κοζαν η σύμβαση του εν λόγω κυρίου. Αν ήταν υπάλληλος ανκο και ήταν παράτυπα στη ΠΕ Γρεβενών υπάρχει μεγάλο ηθικό ζητημα για τον Σημανδρακο.

    • Στις διαθέσεις προσωπικού που κατά καιρούς έχει γίνει για παρακολούθηση έργων (πχ στη νομαρχία Κοζάνης, ΔΕΥΑΚ κλπ) εκτός ΑΝΚΟ το ΔΣ λαμβάνει απόφαση να μετακινηθεί κάποιος υπάλληλος.
      Έχει γίνει πάρα μα πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.
      Μη μπερδεύεσαι είναι ΝΠΙΔ και προσπαθεί να φέρει εις πέρας τα έργα της.

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

  • Μην τα βαζετε με το δημαρχο ολοι. Εχει κανει εργο. Τοσες αναρτησεις στο facebook ξερετε ποσο χρονο απαιτουν; Αυτο δεν ειναι εργο;

  • Τι εννοεί ο Δήμαρχος “εξωστρεφείς δράσεις” της ΑΝΚΟ; απ’οσο γνωρίζω η Ανκο τουλάχιστον κάνει τις περισσότερες δράσεις που αφορούν σε προγράμματα, σεμινάρια, επιχειρήσεις κλπ. Ο Μιμίκος δεν ασχολείται μ’αυτά, άρα τι σχέση έχει με εξωστρέφεια;

  • σε ταραχη αλλη μια φορα ο δημαρχος. λογικο. βλεπει σε 5 μηνες να χανει το θωκο. συνεχιζει τη λασπη κ την τακτικη οσοι μας κανουν κριτικη ειναι εχθροι μας. του εχει κανει τεραστιο κακο αυτο. κ μεσα στην ιδια την παραταξη του αδυνατουν να καταλαβουν τη σταση του αυτη

      • Για πες να μάθουμε κι εμείς. O ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να στηρίξει Σημανδράκο κι επειδή ο Μιμίκος ειναι κολλητάρι του Βαγγέλη άρχισε το κυνήγι; Εμ έτσι είναι η πολιτική Λευτέρη!!!! γιομάτο οχτρούς και προδοσίες!

  • ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ… ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΥΠΟΥ <> ΣΕ 15 ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ !Α ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ! ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ! ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !

  • Μια χαρά τη βρήκε ο Δήμαρχος όλη τη μέρα στην πλατεία πέρα δώθε και το βράδυ στη βιβλιοθήκη!! Δυο έργα που άλλαξαν τη ζωή στην πόλη και που ο Λευτέρης τα κατέκρινε!! Μπράβο μαλουτα τον έκανες μάγκα και καμαρώνει με τα έργα σου γιατί αν περιμένουμε να καμαρώσει με τα δικά του χαιρετίσματα!!

  • BΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΜΙΚΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ? ΑΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

  • ΑΜΑΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΜΙΚΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ?

  • Αδικως τα εβαλε με το συλλογο; επικροτείς τη λειτουργια του;; και πεσμας Τελικα ποια ειναι η λειτουργεια του να μαθουμε και εμεις..

  • Α μπράβο Λευτέρη πολυ ωραίος τρόπος να στοχοποιείς ανθρώπους έτσι στο άσχετο και εκτός τυπικού ή διαδικασιών,, κατα το σύνηθες σου δηλαδή, που μπορει να μην έχεις καν ιδέα οτι ειναι λάθος και γιατί.

  • Ο κ μουμουλιδης και ο συντονιστής της Οργ Μελών του δημου Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Σωκρ Βατάλης , οι οποίοι ειναι φανατικοί υποστηριχτές του δημάρχου κ ιωαννιδη , τι εχουν να πουν για την στάση του δημάρχου απέναντι συν κ Μιμικο ..!

  • Κίνηση απόγνωσης απέναντι σε ενα ισχυρό αντίπαλο όπως θεωρει οτι ειναι ο Βαγγέλης,κίνηση “προδοσίας” απέναντι σε ενα αξιόλογο και χαμηλων τόνων πρόσωπο του κόμματος του οπως ο Μιμίκος,κίνηση βλακείας γιατι προφανώς έχει κακούς συμβούλους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.