Το βίντεο κλιπ της νέας ταινίας, του Κοζανίτη δημιουργού, Νίκου Κουρού, «Μια νύχτα στην κόλαση»

1 Ιανουαρίου 2019
12:38

 

Κυκλοφόρησε σήμερα ανήμερα Πρωτοχρονιάς, διαδικτυακά το βίντεο κλιπ της νέας ταινίας μεγάλου μήκους του Νίκου Κουρού, «Μια Νύχτα στην Κόλαση», μια συμβολική ταινία τρόμου και φαντασίας, με θέμα ‘το τέρας του φασισμού’, με πρωταγωνίστρια την Καίτη Φίνου σε ρόλο έκπληξη. Το τραγούδι της ταινίας με τίτλο «Το τέρας», σε μουσική Γιάννη Παπαδημητρίου και στίχους Κατερίνας Πολιτίδου, ερμηνεύει η μεσόφωνος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ελένη Βουδουράκη. Οι συντελεστές της ταινίας σας εύχονται ολόψυχα, καλή και δημιουργική χρονιά!
 
Το βίντεο κλιπ της ταινίας στο ακόλουθο link

https://www.youtube.com/watch?v=4epCHIvVJYE&feature=player_embedded

24 σχόλια

    • Ανώνυμε Alexis, αν μας κάνεις την τιμή να μας γράψεις και το επιθετάκι σου, προτίθεμαι να σου δώσω ποσοστά από τις εισπράξεις. Σου δίνω την ευκαιρία να κατεβάσεις την κουκούλα σου.
      ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥ

  • Κάθε δημιουργός ή όπως αλλιώς λέγεταιι θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί και κριτική, ανώνυμη ή επώνυμη, θετική ή αρνητική. Δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσουν σε όλους ταινίες με θέμα το φασισμό, ειδικά τώρα τελευταία που η λέξη αυτή έχει γίνει καραμέλα από πολιτικούς κάθε φορά που οι πολίτες εκφράζουν διαμαρτυρόμενοι την αντίθεση τους σε αποφάσεις που παίρνονται ερήμην τους. Είναι βασικές δημοκρατικές αρχές αυτές και δεν τιμά κανέναν η αναφορά σε κουκούλες. Ευελπιστώ να δω μια ταινία για το έλλειμμα δημοκρατίας που βιώνουμε καθημερινά και τα έσοδα να δοθούν σε συμπολίτες μας που έχουν υποστεί τις συνέπειες της περικοπής των συντάξεων. Αυτό το τελευταίο αποκαλώ εγώ φασισμό!

    • Αν δεν κάνω λάθος τα έσοδα από παλιότερη ταινια του κ. Κουρού είχαν πάει σε συμπολίτη που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης πριν 1 χρόνο περίπου.Νομίζω οτι θα το ξανάκανε άνετα.

  • ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΡΑΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ.

    • Οι κριτικές είθισται να γίνονται αφού δούμε κάτι και μπορούμε εμπεριστατωμένα να σχολιάσουμε τι μας αρέσει και τι όχι.Αλλιώς δεν ονομάζεται κριτική αλλά κακεντρεχές σχόλιο.Αλλά η κακία πουλάει περισσότερο ε;

      • και τα καλλιτεχνικα
        περι κατεβασματος κουκουλας
        που τα εντασετε εσεις;στην κακια η στην αυξημενη ευαισθησια του καλλιτεχνη;

  • Εκτος από το τέρας του φασισμού υπάρχει και το τέρας με τα πράσινα μάτια,της ζήλιας αν έχετε ακουστά.Ο καλλιτέχνης μπορεί να δημιουργήσει ό,τι θέλει και να έχει όποια άποψη θέλει.Και αν σε κάποιον δεν άρεσει να μην το επιλέξει απλώς.Δημοκρατία υποτίθεται πως έχουμε..ή μήπως όχι τελικά;;

  • Πήξαμε από κακιασμένους άσχετους που χωρίς να έχουν δει ή μάθει κάτι σπέυδουν να ρίξουν τη χολή τους.Έλεος.Να κοιτάμε και την καμπούρα μας λιγάκι.Από αυτά τα μυαλά φτάσαμε σ’ αυτά τα χάλια.

    • TETOIO EINAI ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΨΙΜΑΧΙΑ.ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ.

  • Αν δε γουσταρετε ρε μαγκες μην τη δειτε στην τελικη δεν ειναι υποχρεωτικο.Σας χαλαει το θεμα ο χορηγος ο φωτισμος και ο δημιουργος.Προς τι η όλη καφριλα και τα υπονοουμενα δλδ.Ο φασισμος σας πειραξε.τα λυσαμε ολα τα θεματα στο χαος που ζουμε και πιαστηκαμε απο αυτο.Ο τυπος γουσταρει αυτο που κανει και το κανει.Αν ειστε μαγκες καντε κι εσεις κατι αλλο απο αυτο.Δλδ αν δεν τρωτε τις φακες εσεις δεν πρεπει να τις φαει κανεις αλλος;ελα να σοβαρευτουμε λιγακι γιατι χασαμε τη μπαλα τελειως.

  • ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

  • Ποιά χολή ρε παιδιά και πια σκοπιμότητα; Τη γνώμη του είπε ο άνθρωπος και πέσατε να τον φάτε! Να μάθετε να δέχεστε τη διαφορετική άποψη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.