Aνοιχτή συζήτηση το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 ώρα 17:30 στο Δημαρχείο Εορδαίας με θέμα: «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

2 Ιανουαρίου 2019
13:05

Ο Δήμαρχος Εορδαίας κ. Σάββας Ζαμανίδης σας προσκαλεί σε ανοιχτή συζήτηση το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 ώρα 17:30 στο Δημαρχείο Εορδαίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα :

« ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Ο Δήμαρχος

Σάββας Ζαμανίδης

5 σχόλια

  • Όσο και να θέλω εγώ προσωπικά να συνεχίσει την λειτουργία του ο ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ για να έχω φθηνή θέρμανση δεν μπορώ να μην δηλώσω το παρακάτω:

    Τι δουλειά έχει ο Δήμος Εορδαίας να συζητήσει για την συνέχιση λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς, ενός σταθμού ο οποίος ανήκει σε μία Α.Ε. και κλείνει λόγω συμφωνιών τις οποίες έχει προσυπογράψει και η χώρα μας.

    Δήμαρχε σε παρακαλώ μην λαϊκίζεις.

  • Πολλή λίγος Σάββα για την θητεία σου.

    Για ένα να είσαι βέβαιος ότι οι Συριζεοι θα κουβαλάν κάρβουνο με το καρότσι προκειμένου να μην επιβεβαιωθούν οι κινδυνολόγοι, των 4000 απολύσεων, των Πτολεμαιδιοτων που θα κρυώνουν, των σεισμών λιμών και καταποντισμών, γιατί αυτή είναι η πολιτική τους (με τους πολλούς)και ας θυμώνει ο κεντρικός τραπεζίτης ή ο απόγονος του Τέρη.

  • Αλλάξτε καμία λάμπα που περπατάμε στο σκοτάδι, σκεπάστε καμία λακκούβα που όλη η πόλη είναι τρυπητήρι, μαζέψτε τα αδέσποτα που μαζί με τους σκυλοβοσκούς έχετε καταντήσει την πόλη ένα αχούρι που φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και αφήστε τα ζητήματα τα οποία είναι ζητήματα μιας Α.Ε και της κεντρικής εξουσίας.
    5 χρόνια ούτε τα στοιχειώδη δεν έκανες όπως φυσικά και οι προηγούμενοι από εσένα.

  • Θαύμα!Θαύμα! Εμφανίστηκε ο Ζαμάν για να λύσει το πρόβλημα της ΔΕΗ.
    Το 2019 ξεκινά δυναμικά. Μετά θα φέρει και θάλασσα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.