kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Την ερχόμενη Τετάρτη 9/1, από την έδρα του περιφερειακού συμβουλίου, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας, για το θεσμό του δημάρχου Κοζάνης, από τον Φ. Κεχαγιά

2 Ιανουαρίου 2019
20:54

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, στην επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τετάρτη 9/1, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, Φ. Κεχαγιάς, αναμένεται να ανακοινώσει, επίσημα, την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης. Ο ίδιος συνεχίζει τις επαφές, ώστε να “κλείσει” όσο γίνεται περισσότερους υποψηφίους.

Η Χύτρα

23 σχόλια

    • Φώτη είσαι απόλυτα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ακόμη και για σύμβουλος !
      Να πας σπίτι σου !
      Δεν διαβάζεις τα σχόλια ?
      Ούτε την δική σου ψήφο δεν θα πάρεις !

  • Με αυτά και με τα αλλα,oιωαννιδηςθα είναι δήμαρχος ξανά…..λυπαμαι αλλά,τον Μιχαηλίδη,τον σημανδρακο και τον Κεχαγιά,ο Ιωαννίδης,τους έχει για πλάκα….και δεν ψηφίζω εγώ…ιωαννιδη,αλλά αυτό δεν έχει σημασία….

    • Το θέμα είναι ότι το μέγεθος Ιωάννιδης στα μάτια όλων των κοζανιτων είναι τόσο μικρό που όλοι νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν Δήμαρχοι. Σε άλλους Δήμους δεν υπάρχει τέτοιο φαινόμενο.

    • Αυτογκοοοοοολλλλλλλλ ο φωτης και οφσαιντ μαζιχαχαχαχαχςχχα παιχταρα μου ελβετια μας εκανες τοσα χρονια και ο Λευτέρης μαζιστο δημο…τωρα να ξαναβγειτε να μας κανετε σαν τον Καναδά χαχαχαχαχ GGG ΕΕΕ GGG οταν γραφεις εισαι τρέλα….στην ιδια ομαδα παίζεται μπαλα χαχαχαχαχ

  • Δηλαδή ντε και καλά με αυτά που κάνετε κύριοι της δεξιάς πρέπει να λουστούμε τον Ιωαννίδη ξανά δήμαρχο ?? Τι πρεμουρα εξουσίας είναι αυτή μην χάσετε κανένα αξίωμα ?? Είμαι ξεκάθαρος όποιον προτείνει το κόμμα εκεί θα πάει η ψήφος Τέρμα οι γνωριμίες .. Φιλόδοξοι όλοι

  • Είναι τραγικό το ότι ορισμένοι επιζητούν ντε και καλά πολιτικό ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση.Ήταν με τον Δακή, συμμετείχε στο “εγχείρημα” Καρυπίδη όπου και “διέπρεψε” θεσμικά ως πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου , τώρα ψάχνεται για τον δήμο Κοζάνης….αλλά με την άθλια απλή αναλογική του Καλλικράτη, η οποία στην ουσία είναι κλασσικό παράδειγμα εφαρμογής της ρήσης “διαίρει και βασίλευε” και στο όνομα της τάχα μου τάχα μου “αμεσοδημοκρατίας” καθενας μπορεί να έχει ρόλο ακόμα και αν δεν εκλεγεί δήμαρχος και να τα κάνει όλα κουλουβάχατα….

  • Α! Ρε μπαγάσα Φώτη σε παραδέχομαι.
    Είδες ότι δεν σε παίζει μπάλα κανένας και σε έχουν όλοι στο σπρώξιμο ,οπότε , λες ανακοινώνω υποψηφιότητα και μετά ανακρούω πρύμνα. Που θα πάει , για το καλό, θα πέσουν τα κομματόσκυλα , μετά επάνω και γιά το καλό της παράταξης , θα σε βαλουν σε κάποιο συνδιασμό…..

  • Παρακολουθώντας όσο μπορώ τις εξελίξεις για τον Δήμο Κοζάνης έχω την αίσθηση ότι η νέα υποψηφιότητα του κ. Κεχαγιά απέχει παρασάγγας από τις υπόλοιπες.
    Είναι ένα άτομο με πλούσια δράση σε όλα τα επίπεδα από τον Σύλλογο καθηγητών, πολιτικά, αυτοδιοικητικά και πάντα με σημαντική προσφορά.
    Πιστεύω ότι ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ έχει τις ικανότητες αλλά και την ανάλογη εμπειρία να δώσει νέα πνοή στον τόπο.
    Κ. Κεχαγιά μην πτοείσαι από αρνητικά σχόλια.
    Οι συνδημότες σου σε στηρίζουν.
    Είσαι ο επόμενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  • Ο παλαιοτερος αγωνιστής τγς ΝΔ στά δύσκολα χρόνια τής παντοδυναμίας τού ΠΑΣΟΚ οταν ολα τά τρόμαζε καί τά πλάκωνε η σκλιαβιά.Ο Φώτης μαζί μέ τόν Αγνάντο δίνανε μάχες απέναντι στήν συνδικαλιστική παράταξη τών καθηγητών καί οχι μόνο.Ποιός τολμούσε νά κυκλοφορήσει μέ τόν Ελεύθερο Τύπο; Αξίζει στόν Φώτη η θέση τού Δημάρχου γιατί υπερτερεί έναντι τών άλλων.Καλή επιτυχία Φώτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.