kozan.gr: Στο Τριγωνικό έχουν αγανακτήσει οι κάτοικοι – Καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή – Επώνυμη καταγγελία στο kozan.gr (Φωτογραφίες)

4 Ιανουαρίου 2019
19:10

 

Με το kozan.gr επικοινώνησε πριν από λίγο ο Ε. Κωνσταντόπουλος, κάτοικος του Τριγωνικού, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή του δήμου Σερβίων – Βελβεντού ότι δεν έχει ανταποκριθεί, όπως θα έπρεπε, στις υποχρεώσεις της σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων και τον αποχιονισμό του οικισμού. “Δεν μας σηκώνουν πλέον τα τηλέφωνα κι η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν θα περάσει κάτι άλλο από το δήμο για να καθαρίσει. Είναι απαράδεκτη η κατάσταση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος.

 

6 σχόλια

  • ολοι καταγγειλτε τους παντες!! φταινε ολοι..που εσεις ψηφισατε!! αλλα ενα ειναι σιγουρο πως οταν αγριευει ο καιρος παντα καποιος πρεπει να φταιει ειναι στο αιμα του ελληναρα..

  • Ανύπαρκτη δημοτική αρχη. Έχουν αφήσει τριγωνικό Μεταξα λιβαδερο στο έλεος.

    Ευτυχώς οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει το χιονι αλλιώς θα υπήρχαν σοβαρά ζητήματα.

    Τα ίδια βέβαια και με την προηγούμενη δημοτική αρχη. Να μη τα ξεχνάμε αυτά.

    • Εμείς που είμαστε από το Τριγωνικό γνωρίζουμε τι έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή.
      Είχε σε ετοιμότητα 2 γκρέιντερ, ένα φορτηγό με λεπίδα, 2 πολυμηχανήματα και σε κάθε χωριό ένα τρακτέρ με λεπίδα (στο Λιβαδερό 2 τρακτέρ).
      Με τόσο εξοπλισμό και στις πιο δύσκολες συνθήκες ο αποχιονισμός και στους δρόμους για τις σταυλικές εγκαταστάσεις γινόταν την ίδια μέρα.
      Αλλού οι συκοφαντίες. Με τόσα που τραβάει ο τόπος μας εξακολουθείς να συκοφαντείς;

  • Ακριβώς τα ίδια φίλε με την πρωήν δημοτικη αρχή που είχαμε μηχάνημα μέσα στο χωριό και δεν προλάβαινε να χιονίσει κι ήταν όλα καθαρά! Τώρα είμαστε σαν τους ταλιμπάν στις σπηλιές!

    • Εντάξει ο Κωνσταντοπουλος σα δήμαρχος το είχε το Τριγωνικό χωρίς χιόνια.
      Τους υπόλοιπους μας είχε γραμμένους και για αυτό πήγε εκεί που πήγε.

  • Ντροπή στη δημοτική αρχη.
    Ο Κυριακιδης τώρα τι θα πει. Οτι είναι πάλι στο Τριγωνικό το μηχάνημα και καθαρίζει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.