kozan.gr: Και Snowboard στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης (Βίντεο)

4 Ιανουαρίου 2019
18:49

 

Δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το χιόνι που έχει σκεπάσει την κεντρική πλατεία της Κοζάνης, κάνοντας λίγο snowboard, ο ιδιοκτήτης του Pimp streetwear, επί της οδού Ξεν. Τριανταφυλλίδη στην Κοζάνη, που διαθέτει, μεταξύ άλλων και διάφορα είδη snowboarding. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

7 σχόλια

  • δημαρχε αν δεν το καταλαβες εξω χιονιζει οι δρομοι εχουν χιονι και γλιστραν, κανενα μηχανημα σου δεν ειναι στον δρομο.θα σε προετρεπα λοιπον το αλατι να το ριξετε οταν θα εχει απο εβδομαδα -20 βαθμους το αποτελεσμα θα ειναι σιγουρο και οι φαναρτζηδες θα τριβουν τα χερια τους απο ικανοποιηση για να κινειται και το χρημα στην περιοχη συγχαρητηρια συνεχισε ετσι και δεν θα βρεις ουτε την ψηφο σου

  • Ο δήμαρχος Κοζάνης βγήκε σε τοπικό κανάλι να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λες και εμείς οι πολίτες είμαστε τυφλοί και δεν βλέπουμε. Ας κάνουν οι δημοσιογράφοι του καναλιού ενα γύρο στην πόλη για να δουν με τα μάτια τους γιατί ρωτάνε τον δήμαρχο?

  • Sxedon Ola ta mixanimata einai se hlektrotexio.ti na pw eiste o poio aparadektos dhmos anti na ftiaksete kanena mixanima na ginete apoxionismos s autes tis diskoles synthikes protimisate na dwseete lefta gia ypogious kadous pou DEN xrisimopiei kaneis.APARADEKTOI.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.