kozan.gr: Ρεπορτάζ, της ΕΡΤ3 για τις συνθήκες εργασίας στην ΔΕΗ (Νότιο Πεδίο), κατά τη διάρκεια του παγετού (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2019
13:35

 

Ρεπορτάζ, της ΕΡΤ3 για τις συνθήκες εργασίας στην ΔΕΗ (Νότιο Πεδίο), κατά τη διάρκεια του παγετού.

 

23 σχόλια

  • Για να έχουμε εμείς ρεύμα κ την ζέστη μας αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν στα μείον με παγωνιες κ στον καύσωνα κ με κίνδυνο της ζωής του γιατί δν είναι κ ότι καλύτερο το ορυχείο κ με βάρδια κ με μισθό 1,200 ευρώ. Καλή δύναμη παιδιά.

      • Ε για αυτούς λέω όχι για τα μεγάλα κ παλιά κεφάλια που κάθονται στις γραφειαρες τους κ παίρνουν 3 κ 4 χιλιάρικα.

        • ολοι αυτοι που βλεπεις στο βιντεο ειναι δυο τρεις δεκαετιες μεσα και παιρνουν πανω απο δυο χιλιαδες ευρω εκαστος με πλαφον τα δυομισι χιλιαρικα ,τα 3 και τα 4 καταργηθηκαν το 2012 κι ευτυχως για εμας (γιατι απο την τσεπη μας βγαινουν),οι νεοι ειναι πολυ λιγοι.

          • Να τους βγάλουν στην σύνταξη αυτούς τι τους κρατάνε δλδ για αυτό καταστράφηκε η ΔΕΗ από τους συνταξιούχους που ακόμα δουλεύουν

  • φιλε ανώνυμε ειμαι δυο χρονια άνεργος με τρια παιδια και με ολες της απαιτουμενες αδειες που χρειαζετε ….ερχομαι και με λιγοτερα χρηματα να λετε και ευχαριστω …..

    • Γιατί έκανε κανένας παράπονα? Πάτε καλά εγώ την γνώμη μου είπα γιατί βλέπω κ ξέρω πολύ καλά τι γίνετε, κρατήστε τις κακίες για τον εαυτό σας κ αν θέλετε παντε στην Δεη κ δουλέψτε δν σας το απαγόρευσαν.

  • Αυτό κατάφερε η αναξιοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, να πιστεύουν όλοι ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Η καθαρίστρια υπουργός, ο μπαρμαν σύμβουλος πρωθυπουργού και ο καθένας υπάλληλος ΔΕΗ. Εντάξει, όντως αυτοί στην ΔΕΗ θα έπρεπε να λένε και ένα ευχαριστω, ωστόσο όμως μην τα ισοπεδώνουμε.

    • Σε χάλασε η καθαρίστρια που πρόκοψε άριστε εεε;;; Ψήφισε τα παιδιά του Χάρβαρντ εσύ, που παίρνουν τα διδακτορικά με την αξία τους. Βλέπε Κούλη. Τέρας μόρφωσης και ικανοτήτων. Μπε ρεεε.

  • Ποιος σου είπε ότι θέλω να γίνω δημόσιος υπάλληλος εργαζόμενος στην ΔΕΗ θέλω…..είσαι λίγο άσχετος επί του θέματος.

  • Λες και πήγαν δωρεάν …Μήπως ξέρετε πόσα παίρνει ο ιδιωτικός υπάλληλος με ακριβώς την ίδια ενασχόληση ?? Οδηγός πχ ? 582€ Κάντε μας την χάρη σας βαρέθηκα με με τις συνθήκες στο νότιο πεδίο

    • Είναι εμφανές: το όραμά σου είναι εργαζόμενοι απλήρωτοι, αν γίνεται και είλωτες. Όλα τα λεφτά στ’ αφεντικά, για να τα βγάζουν στην Ελβετία και στον Παναμά.

      Όπως έλεγε ο Αινστάιν, δυο πράγματα είναι απέραντα, το σύμπαν και η ανθρώπινη ανοησία. Και δεν ήταν τόσο σίγουρος για το σύμπαν.

    • Κ φταίει ο δεητζης που ο οδηγός παίρνει μόνο τόσα? Ο καθένας το τι έχει στο σπιτικό του κ στην ζωή του δν το ξέρεις οπότε ας μην κρίνουμε κανέναν, κ δν φταίνε οι ίδιοι για τους μισθούς τους το κράτος ορίζει όχι εγώ κ εσύ δν μπήκαν στην Δεη κ είπαν θέλουμε 2 χιλιάρικα μισθό έλεος.

  • Γι’αυτούς που δουλεύουν σε ακραία καιρικά φαινόμενα θέλω να πω, πως όταν γίνονται προσλήψεις είναι άδικο οι γυναίκες που προσλαμβάνονται να ασκούν τα ίδια καθήκοντα με τους άνδρες… Όχι ιδιαίτερες ή στα γραφεία με ειδικότητα Τ4/Θ..Τ4/ΣΤ… προκαλούν …

    • Να μην παίρνουν γυναίκες στα ορυχεία πάρα έγινε αυτό δλδ, τις παίρνουν κ μετά τις βάζουν σε ένα καλό πόστο κ χάνουν τι δουλειά παιδιά με ειδικότητες.

  • Πολύ δυσκολίες οι καιρικές συνθήκες στα ορυχεία ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.Το “ΛΑΜΟΓΙΟ” στο 1¨30 άραγε, ξέρει τι περνάει ενας πραγματικός εργαζόμενος του ορυχείου?

  • Από ότι κατάλαβα μόνο οι άνδρες εργαζόμενοι ταλαιπωρούνται στα ορυχεία… 8μηνα και μόνιμοι γυναίκες που προσλαμβάνονται ως τεχνικοί ορυχείων ή μηχανοτεχνιτες μια χαρά κάθονται στα γραφεία.. Αλλά θα μου πείτε γυναίκες είναι να βγουν με τέτοιο κρύο στο ορυχείο? Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Πολύ ελάχιστες όμως. Αναρωτιέμαι τώρα που θα βγουν τα αποτελέσματα πως θα γίνει η τοποθέτηση των γυναικών.

    • ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΗΝΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ,ΑΛΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥΣ!

  • παντως αυτος στο 1,14 κ ο αλλος στο 1,30 μονο μαχιμοι δεν ειναι.μια χαρα τα βυσματα μεσα στα γραφεια.πολοι λιγοι εργαζονται πραγματικα στα ορυχεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.