kozan.gr: Φ. Κεχαγιάς από το Π.Σ. Δ. Μακεδονίας: “Κατεβαίνω στο Δήμο Κοζάνης με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Δύναμη προοπτικής”. Είναι ένας συνδυασμός ανεξάρτητος, αδέσμευτος” – Tι απάντησε στο ερώτημα αν θα παραιτηθεί από Πρόεδρος (Bίντεο)

18 Ιανουαρίου 2019
17:30

 

Τη δήλωση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του Δημάρχου Κοζάνης, αυτή τη φορά λίγο πριν την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Σώματος, Φώτης Κεχαγιάς, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Κατεβαίνω στον Δήμο Κοζάνης με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Δύναμη προοπτικής”. Είναι ένας συνδυασμός ανεξάρτητος, αδέσμευτος . (…) Θέλουμε ένα δήμο ανοιχτό σε όλους τους πολίτες με προοπτική για το μέλλον».

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.