Live το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος: Σε εξέλιξη οι ομιλίες – Κοσμοσυρροή στην πλατεία Συντάγματος

20 Ιανουαρίου 2019
14:23

 

Live το συλλαλητήριο: Σε εξέλιξη οι ομιλίες – Κοσμοσυρροή στην πλατεία Συντάγματος.

19 σχόλια

  • Τώρα μιλάει παπάς στο συλλαλητήριο και λέει ότι η συμφωνία αναγνωρίζει μακεδονική ταυτότητα και έθνος. Είναι προφανές πως κάνεις τους ΔΕΝ έχει διαβάσει ούτε την ρηματικη ανακοίνωση ούτε την συμφωνία. Προσδιορίζεται ιθαγένεια (νομικός πεοσδιορισμος) και η γλώσσα σαν μέλος της οικογένειας των νοτιοσλαβικων γλωσσων
    Εκτος βέβαια εάν ψεύδεται συνειδητά ο παπάς και οι διοργανωτές πραγμ απουδεν με εκπλησσει

    • Τα 5 μεγάλα ψέμματα που ειπώθηκαν για να στηριχθεί η συμφωνία των Πρεσπών καταρρίπτονται :

      1. Δεν υπάρχει “Εθνική γραμμή” του 1993, ούτε του 1995, ούτε του 2007, ούτε του 2008, παρα μόνο κυβερνητική γραμμή για την οποία δεν ρωτήθηκαν οι πολίτες. Δεν υπήρχε επίσης καμία υπογραφή. Όσες προτάσεις ακούστηκαν έμειναν σε επίπεδο συζητήσεων, χωρίς να καταλήξουν πουθενά και φυσικά δεν είχαν την έγκριση του Ελληνικού Λαού. Η μόνη εθνικη γραμμή είναι αυτή του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών του 1992, που δε δέχεται ονομασία με τον όρο “Μακεδονία”. Η πρόταση “Μπακογιάννη – Κώστα Καραμανλή” το 2008 στο Βουκουρέστι δεν είναι εθνική γραμμή που εγκρίθηκε από συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αλλά κυβερνητική γραμμή της ΝΔ. Ακόμα και να γινόταν συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, για τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα απαιτείται δημοψήφισμα.

      2. Δεν υπάρχει αναγνώριση “Μακεδονικής γλώσσας” το 1977. Ήταν τυποποίηση γεωγραφικών τοπονυμιών, όπως αποκάλυψε από τα πρακτικά ο καθηγητής Μπαμπινιώτης. που συμμετείχε στην τυποποίηση.

      3. Nationality είναι η εθνικότητα σύμφωνα με το βρετανικό πανεπιστήμιο Αγγλικής γλωσσολογίας Cambridge. Η ιθαγένεια μεταφράζεται ως “citizenship”.

      4. Οι αναγνωρίσεις απο 140 χώρες είναι διμερείς. Δεν υπάρχει παγκόσμια διεθνής αναγνώριση από τον ΟΗΕ με το όνομα “Μακεδονία”. Κανένα διεθνές δίκαιο δε μας υποχρεώνει να συμμορφωθούμε σε διμερείς αναγνωρίσεις μεταξύ τρίτων χωρών. Τα Σκόπια συμμετέχουν σε διεθνή forum με την προσωρινή ονομασία FYROM.

      5. Δεν στέκει νομικά η χώρα να λέγεται “Βόρεια Μακεδονία” και οι πολίτες σκέτο “Μακεδόνες”.

      Ένα άλλο επιχείρημα που ακούγεται είναι αυτό που έχει να κάνει με τη γεωστρατηγική σημασία των Σκοπίων έναντι του Μουσουλμανικού τόξου. Γιατί όμως πρέπει να υποχωρήσουμε εμείς στο θέμα του ονόματος και της ιστορίας, προκειμένου να έχουμε καλή γειτονία;

    • Να τον ρωτήσουμε να μας πει τί έγιναν και οι υπογραφές για τις ταυτότητες. Από την εποχή που έκαναν ίδια συλλαλητήρια. Έμαθα ότι όταν βγήκε μετά από λίγο πρωθυπουργός ο Κωστάκης ο Καραμανλής, χάθηκαν, τις έφαγαν κάτι ποντίκια λέει.

  • Είναι γνωστό πως όταν 5 αναρχικοί ρίχνουν πέτρες σε 2 διμοιρίες ματ ύο διμοιρίες ματ στα σκαλιά του Άγνωστου τα ΜΑΤ απλώς κοιτάνε όπως συμβαινει τωρα

  • ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΝΤΡΠΗ ΤΟΥΣ……ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΈΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…..

  • Τόσος ντόρος, όλη η εκκλησία, η αντιπολίτευση για να μαζευτούν όσοι μαζεύτηκαν στη νέα Φιλαδέλφεια στη φιέστα τιτλου

  • Να παραιτηθεί άμεσα ο Παυλόπουλος να φύγουν οι σύγχρονοι εφιάλτες. και αργότερα να αποδοθούν ευθύνες για το ξεπούλημα γιαυτό πρόεδρε πράξε γρήγορα.

  • Για όλα φταίνε οι αφρικανοί ακροδεξιοί που φαίνονται στις φωτογραφίες να επιτίθενται στα ΜΑΤ. Αυτοι οι αφρικανοί χρυσαυγίτες ακροδεξιοι προκάλεσαν τα επεισόδια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.