H ΔΕΥΑΚ απαντά στην επιστολή του Γ. Σιδέρη σχετικά με τους ισχυρισμούς του για τα προβλήματα με την τηλεθέρμανση στους κατοίκους της οικοδομής επί της οδού Μυστρά 3, στην Κοζάνη κι όλη την ευρύτερη περιοχή

23 Ιανουαρίου 2019
13:20

 

H ΔΕΥΑΚ απαντά στην επιστολή του Γ. Σιδέρη (διαβάστε την εδώ) σχετικά με τους ισχυρισμούς του για τα προβλήματα με την τηλεθέρμανση στους κατοίκους της οικοδομής επί της οδού Μυστρά 3, στην Κοζάνη κι όλη την ευρύτερη περιοχή

 

 

15 σχόλια

  • Εγώ τους κάλεσα προχθές λόγω του ότι τα σώματα ήταν κρύα. Ήταν περίπου 19:00 η ώρα. Η απάντηση του υπαλλήλου της ΔΕΥΑΚ ήταν θα έρθουν την επομένη το πρωί. Ο λόγος;; ( ρωτάω εγώ). Δεν πληρωνόμαστε το απόγευμα..μας έκοψαν το επίδομα…Μα του λέω έχω νεογέννητο στο σπίτι..Ααα δεν πληρώνομαι μου (ξανα) απαντάει..

    • Γιατί δεν λες ότι ξαναπηρες τηλέφωνο και είπες ότι τελικά το πρόβλημα ήταν της οικοδομής και όχι από την Τηλεθέρμανση. Γιατί δεν λές ότι το λεβητοστάσιο ήταν κλειδωμένο και η διαχειρίστρια έλειπε εκτός Κοζάνης. Η Τηλεθέρμανση παρέχει θερμική ενέργεια δεν έχει το μαγικό ραβδί επίλυσης όλων των προβλημάτων των οικοδομών ούτε έχει πάρει επ’ ώμου την διαχείριση των πολυκατοικιών της Κοζάνης.

  • Αντί να ευγνωμονουμε που έχουμε αυτό το αγαθό που λέγεται ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, και είναι οικονομικότερη σε σχέση με το πετρέλαιο, κλαιγομαστε συνέχεια. Εννοείται πως πάντα υπάρχουν προβλήματα και ιδιαίτερα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες από (-10), αλλά τόσα χρόνια μας έχει σώσει. Ρωτήστε λίγο αυτούς που ακόμα έχουν πετρέλαιο.

    • Εμείς που πληρώνουμε πετρελαίο δίνουμε πολλά λεφτά μια χαρά είσται με την τηλεθερμανση κ αν χρειαστεί βάλτε κ λίγο το ηλεκτρικό καλοριφέρ.

  • επιτελους ας σπασει αυτο το ταμπου με την Τ/Θ. πλεον και ακριβη ειναι και δεν ειναι αποδοτικη. πολλα προβληματα τα τελυταια χρονια, πολλες βλαβες (ενδεικτικα περσι τουλαχιστον 6-7 μερες συνολικα πολλες γειτονιες δεν ειχαν θερμανση με υπαιτιοτητα της επιχειρησης) και ασφαλως κανενα συγγνωμη κ καμι μειωση τελων χρεωσης για τις μερες μη λειτουργιας της.

  • Φυσικό αέριο στην Κοζάνη τώρα. Να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός. Το μονοπώλιο της τηλεθέρμανσης πρέπει να σπάσει. Σε λίγο όλη η Ελλάδα θα έχει φυσικό αέριο εκτός από την Κοζάνη.

  • Το διάλογο το θυμάσαι ότι φταίει που ήταν χαλασμένος ο Κ/Φ δεν θυμάσαι, ότι δεν κατεβηκες να δεις τη δεν δουλεύει δεν θυμάσαι. Για το νεογέννητο που υπάρχει στο σπίτι δεν έχεις κάνει κάτι που αν χαλάσει κάτι να το ζεστάνεις.Τα συμπεράσματα δικά σας..

  • Αν δεν σας είναι οικονομικά εφικτό να βάζετε πετρέλαιο για να ζεσταθείτε για να δείτε ποσό καλά είναι να το πληρώνετε επίθεση τόπου

  • Τηλεθερμανση:φθηνή ενέργεια από τον τόπο μας για τους κατοίκους του τόπου μας. Φυσικό αεριο: φθηνή ενέργεια ακριβότερη από την τηλεθέρμανση και τα λεφτά καταλήγουν κάπου στο εξωτερικό. Τυχόν προβλήματα και υψηλή τιμή χρέωσης τηλεθερμανσης:σε αυτούς που διαχειριζονται;;το σύστημα. Μην τα ισοπεδώνουμε Όλα, ο καθείς με το μακρύ του και το κοντό του

    • Περισσότεροι δεν ξέρουν αν εχουν υπόγειο αλλά τα ξέρουν όλα περί τηλεθέρμανση,Και κάτι άλλο ξέρουν να κάνουν καλά να παίρνουν τηλέφωνο μετά το πέρας τις εργασίας .

  • Λέει ψέματα η Τηλεθέρμανση, η μισή Κοζανη όταν πέφτει η εξωτερική Θερμοκρασία παγώνει. Δεν λειτουργεί σωστά η Εταιρεία.

  • Δεν είναι απάντηση αυτή απο μία εταιρία που σέβεται τον εαυτό της και τους καταναλωτές της.Ξέρουν πολύ καλά οι αρμόδιοι πως στην Μυστράς και πέριξ αυτής-Χαλκιδικής ,Βυζαντίου κλπ υπάρχει πρόβλημα μειωμένης παροχής.Είναι γνωστό το πρόβλημα ,αλλά δεν δίνεται λύση.Ο φετινός χειμώνας εύχομαι να είναι ο τελευταίος με αυτά τα προβλήματα αρκεί το καλοκαίρι να επιληφθούν οι αρμόδιοι.

  • -Πουθενά στα συμβόλαια που υπογράψαμε οι καταναλωτές της τ/θ δεν αναφέρει ότι δεν θα έχουμε παροχή ζεστού νερού όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους -10C .
    -Τη θέρμανση την χρειαζόμαστε το χειμώνα και όχι το καλοκαίρι.
    -Άρθρο 2 . του κανονισμού τ/θ αναφέρει ότι η επιχείρηση (ΔΕΥΑΚ)είναι υποχρεωμένη να λαμβάνει κάθε μέτρο για να διασφαλίζει την ομαλή και απρόσκοπτη παροχή τ/θ στον καταναλωτή.
    -Στη περιοχή κάτω από τον ξενία (αετοράχης-μεταμορφώσεως κ.λ.π.) 4 χρόνια τώρα εάν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το 0c η θερμοκρασία του νερού των σωμάτων δεν ξεπερνά του 40C .
    -Αφού η ΔΕΥΑΚ είναι δημοτική επιχείρηση o Δήμαρχος γιατί δεν παίρνει θέση η δεν άκουσε ποτέ παράπονα.
    – Ήρθε ο καιρός να ξεκινήσουμε ομαδικές αγωγές γιατί η κοροϊδία παρατράβηξε. Κάποτε πρέπει να ηγηθούν οι άξιοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.