kozan.gr: Κοζάνη: Ημερίδα με θέμα: «Νέες μέθοδοι φορολογικού ελέγχου – Παραγραφή φορολογικών αξιώσεων – Φορολογική κατοικία και παγκόσμιο εισόδημα» διοργάνωσε, το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου, η «Επί Λογιστική» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

23 Ιανουαρίου 2019
20:36
Κανένα σχόλιο

 

Ημερίδα σε συνεργασία με την Grant Thornton, διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου, στη Βιβλιοθήκη Κοζάνης, η «Επί Λογιστική». Η ημερίδα είχε θέμα:  «Νέες μέθοδοι φορολογικού ελέγχου – Παραγραφή φορολογικών αξιώσεων – Φορολογική κατοικία και παγκόσμιο εισόδημα». Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Σωτήρης Γιούσιος, Senior Partner, Κωνσταντίνος Πούλιος και Χρυσάνθη Μήλιου, δικηγόροι – εξειδικευμένοι φορολογικοί σύμβουλοι, Grant Thornton. Στην ημερίδα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν:

1. Τις νέες μεθόδους ελέγχου των φορολογούμενων και των επιχειρήσεων (έμμεσες τεχνικές ελέγχου) και τη φορολογική αντιμετώπιση της προσαύξησης περιουσίας, καταθέσεις στο εξωτερικό, κλπ.

2. Τον τρόπο επιλογής και τον αριθμό των ελεγχόμενων εταιρειών

3. Τη δυνατότητα υποβολής τροποποιητικής δήλωσης μετά την κοινοποίηση εντολής ελέγχου και τις συνέπειες αυτής

4. Το χρόνο παραγραφής των φορολογικών αξιώσεων

5. Τη νομική αντιμετώπιση του αποτελέσματος του φορολογικού ελέγχου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.