kozan.gr: Ε. Σημανδράκος: “Όταν οι παρεμβάσεις μας λειτουργούν ως μέτρο πίεσης προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης, επιλύοντας προβλήματα.”

25 Ιανουαρίου 2019
13:51

 

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης, Ε. Σημανδράκος, αναφέρει:  “Ακούγοντας, πριν από λίγο, τις δηλώσεις του Προέδρου του ΟΑΠΝ Κοζάνης, Γιάννη Ιωαννίδη, ότι ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στο κολυμβητήριο του Λιαπείου, κι αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα στο κλειστό γυμναστήριο, εκφράζω την ικανοποίησή μου και χαίρομαι που οι παρεμβάσεις μας, όπως αυτή για το Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο, λειτουργούν ως μέτρο πίεσης για τη σημερινή δημοτική αρχή ώστε να επιλύει προβλήματα, που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Όπως έχω επισημάνει στο δικό μας Πρόγραμμα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Άθληση για όλους», δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συντήρηση, αναβάθμιση και αξιοποίηση των υπαρχουσών υποδομών πριν τη δημιουργία νέων ενώ μεριμνούμε και για την κατασκευή νέων σύγχρονων υποδομών πρωταθλητισμού με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.”

 

13 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.