kozan.gr: Ξενοφών Βαΐζογλου, μετά τη μη έγκριση, γι’ ακόμη μια φορά, από το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων – Βελβεντού, της μελέτης οικιστικής αναβάθμισης Οικισμού Νεράιδας: “Mε τέτοιους δημοτικούς συμβούλους, προβληματίζομαι πολύ αν πρέπει να είμαι πάλι υποψήφιος πρόεδρος στην Τ.Κ. Νεράιδας” (Βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2019
14:22

 

“Mε τέτοιους δημοτικούς συμβούλους, προβληματίζομαι πολύ αν πρέπει να είμαι πάλι υποψήφιος πρόεδρος στην Τ.Κ. Νεράιδας”, ανέφερε ο Πρόεδρος της Νεράιδας, Ξενοφών Βαΐζογλου, μιλώντας στο West Channel, λίγες ώρες μετά τη μη έγκριση, γι’ ακόμη μια φορά, από το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων – Βελβεντού, της μελέτης οικιστικής αναβάθμισης Οικισμού Νεράιδας.

3 σχόλια

  • Πραγματικά φίλε μου γιαυτό και όλος ο κόσμος επαινεί το Βελβεντό για την προοδευτικότητα του.
    Μόνο ο Νίκος Τέτος υποστήριξε με πάθος την Οικιστική Αναβάθμιση της Νεράιδας.

  • Μην το βάζετε κάτω κύριε Βαϊζόγλου…Αυτό θέλουν και αυτοί…άτομα χρήσιμα και ικανά να βγαίνουν από την τοπική ώστε να μπορούν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα…ΤΙΠΟΤΑ! Πρέπει να υπάρχει κάποιος αξιόλογος, όπως εσείς, που αγαπάει τον τόπο του, ώστε να βγαίνει και να τα λέει!!!Πολλά μπράβο!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.