Ο Γιάννης Θεοφύλακτος στο OPEN TV για την αύξηση του κατώτατου μισθού (Βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2019
17:23

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του OPEN ήταν την Τρίτη 29/1/2019 ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 11% και η κατάργηση του υποκατώτατου με ταυτόχρονη αύξηση του μισθού κατά 20% για τους νέους εργαζομένους αποτελούσαν μια απο τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το Σεπτέμβριο του 2018.

Η αύξηση του κατώτατου μισθού αφορά σχεδόν 700.000 εργαζομένους και αν συνυπολογίσουμε την αύξηση στο επίδομα ανεργίας, στις τριετίες κτλ, η ωφέλεια αφορά περίπου 1.000.000 συμμπολίτες μας.

Ό,τι είχε υποσχεθεί ο Αλέξης Τσίπρας στην Έκθεση Θεσσαλονίκης υλοποιούνται ένα προς ένα. Ήταν κοστολογημένα και λελογισμένα θετικά μέτρα που αφορούν την καθημερινότητα, τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος.

Η καταστροφολογία στην οποία επένδυσε η Ν.Δ. τελικά δεν επιβεβαιώνεται πουθενά. Όχι μόνο δεν μειώθηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις αλλά αντίθετα η ασφάλεια και η κανονικότητα επανέρχονται στη χώρα μας. Ο ΕΝΦΙΑ μειώνεται, τα αναδρομικά επιστρέφουν στους δικαιούχους, ο φορολογικός συντελεστής των ελεύθερων επαγγελματιών ήδη μειώθηκε και θα μειωθεί κι άλλο και έρχεται η επιδότηση ενοικίου ή της δόσης του στεγαστικού δανείου για τα νέα ζευγάρια.

Σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της κυβέρνησης με τους ΑΝ.ΕΛ. ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε πως μετά από τέσσερα χρόνια αγαστής και ομαλής συνεργασίας θα προτιμούσε ένα βελούδινο διαζύγιο, δεδομένου ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έβγαλαν μαζί τη χώρα από τα μνημόνια δίνοντας από κοινού τη μάχη κατά του κατεστημένου και της διαφθοράς.

Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Θεοφύλακτου:

44 σχόλια

  • Η μείωση του κατώτατου κ υποκατώτατου μισθού καθώς και του αφορολογήτου έγιναν επι κυβέρνησης Σαμαρά(πατριώτη). Ήταν τότε που ήταν Υπουργός υγείας ο Άδωνις και τα νοσοκομεία δεν είχαν ούτε γάζες……..

    • 19 Οκτωβρίου 2014, δηλαδή μερικούς μήνες πριν από το…τέλος των μνημονίων, όπως σήμερα υποστηρίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε ότι η «αύξηση των μισθών θα είναι καταστροφή»……….

    • Οταν η Μιράντα Ξαφά ζητάει μισθολογικές μειώσεις στους δημόσιους υπαλλήλους είναι φιλελευθερισμός.
      Οταν λέμε εμείς στη Μιράντα Ξαφά να ζήσει με 700 ευρώ το μήνα είναι λαϊκισμός

      • Τα αριστερόστροφα ορφανά του Στάλιν ξεσκεπάζονται, και μαζί και οι φασιστορατσιστικές τους ιδέες. Έχει δίκιο ο Μίκης!

        • οταν λες γηγενής, είσαι από ήπειρο ή από πόντο….γιατί το σύνολο των κοζανιτών είναι ηπειρωτικής καταγωγής και φυσικά από Εύξεινο πόντο

          • γηγενεις ειναι μονο οι ντοπιοι ,οι υπολοιποι ειναι προσφυγες ,(ερωτικοι) μεταναστες κι εργαζομενοι (εταιροδημοτες) ,απο ποτε ο ποντος ειναι μακεδονια;αλλο μακεδονας και αλλο γηγενης

      • Ο Μητσοτάκης επιλέγει να επιτεθεί στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ταιζει μια συγκεκριμένη οικονομική ελιτ

      • Έχεις δίκιο το συριζοτρόλ, μη ψηφίζεις τον Κυριάκο, προτίμησε τα προεκλογικά ψίχουλα αυτών που θα έσκιζαν τα μνημόνια!

        • Η νδ και το Πασοκ όχι μόνο δεν έδωσαν ούτε ψίχουλο, αλλά αντιθέτως καταληστεψαν και τις αποταμιεύσεις των ασφαλιστικων ταμείων των ομολογιουχων και φυσικά όλης της μεσαίας τάξης.

  • σου ξεπουλησε τη Μακεδονία, σε κοροϊδεύει ότι βγήκαμε από τα μνημονια και ότι θα κινηθεί το χρήμα με τα 4€ αύξηση του κατωτατου μισθού…και εμείς ακόμα τους καμαρωνουμε…τελικά μας κυβερνουν αυτοί που μας αξίζουν…

  • Είστε θλιβεροί. Μαλώνετε για το ποιός έκανε μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα και στους πολίτες της.Μα δεν καταλαβαίνετε ότι έχουν την ίδια ακριβώς πολιτική. Διχάζουν τον κόσμο, δημιουργούν τεχνητή πόλωση για να βρίσκονται αυτοί στην εξουσία. Γαλάζια και πράσινα καφενεία τα ξέχασες Έλληνα;

      • Τελικά σε κάθε ανακοίνωση δουλεύει το γραφείο του, ελπίζω να σε πάρει και καινούργιο κινητό γιατί θα έλιωσε… Όμως στις εκλογές θα φανεί η διαφορά γιατί έχεις μόνο μια ψήφο. Λίγη υπομονή να κάνουμε…

  • Εδώ δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε, έχουμε δικτατορία και όλοι νομίζουν πως έχουν δημοκρατία. Περνάνε νομοσχέδια πουλάνε εδάφη για λίγους μήνες στην εξουσία, στα νοσοκομεία πεθαίνει κόσμος για ψηλου πηδημα και ο πολακης ζητάει και τα ρέστα…

    • Ο Άδωνις δεν ήταν με το 5ευρω στα δημόσια νοσοκομεία; Το ξέχασες; Τότε που απέλυε ο Μητσοτάκης όποιον έβρισκε μπροστά του. Τα θυμόμαστε καλά!

      • Στην Νορβηγία που έχει πάει αρκετές φόρες το εισιτήριο στα νοσοκομεία είναι 40 ευρώ.
        Δεν είναι θέμα το εισιτήριο άλλα τι υγεία προσφέρεις. Όσο για τις απολύσεις εκεί δεν έχει τόσο μεγάλο δημόσιο και δεν ισχύει η μονιμότητα όπως εδώ ότι δεν σε κουνάει κανένας και υπάρχει αξιολόγηση κτλ

  • Τον Νοέμβριο του 2018 ο αριθμός των φορολογούμενων εναντίον των οποίων η φορολογική διοίκηση είχε επιβάλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης είχε εκτοξευτεί στους 1.162.736. Για οφειλές, στη συντριπτική πλειονότητα, ποσών από 5.000 έως 15.000 € Δηλαδή, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, για οφειλές κυρίως μικρομεσαίων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

    Ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί κατά 67,2% (!) σε σχέση με το 2015. Εντυπωσιακό

  • ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ! ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ (ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ! ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΡΙΖΟ-ΦΟΥΜΑΡΑ !

    • Ενώ όταν ο εργαζομενος δεν έχει για να καταναλώσει η οικονομία αναπτυσεται…

      Οι γνωστές νεοφιλελεύθερες αρλούμπες που τις νοιώσαμε στο πετσί μας με τα μνημόνια.

      Μιράντα εσύ;;;

      • μιλανε και οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ πρωτογενεις πλεονασματακηδες με φορομπηχτικη τακτικη που εχουν διαλυσει τα παντα εκτος τους δημοσιους υπαλληλους (τα γνωστα κοροιδα που ανεβαζουν και κατεβαζουν τις κυβερνησεις 40 χρονια)

  • Πρέπει, σήμερα, να είναι κανείς αθεράπευτα ανόητος για να παίρνει σοβαρά τα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ. Χρόνια τώρα τα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις πράξεις του.
    Χρόνια τώρα κάνει τα εντελώς αντίθετα από αυτά που είχε υποσχεθεί.

  • Πόσοι ειστε εκει στο γραφείο του Γιάννη που λιώνετε συνέχεια να γράφετε ”ανώνυμα” θετικά μηνυματα? 1-2 άτομα? αυτες τις ψήφους θα πάρει στις εκλογές.

    Να θυμάστε , μετά τις εκλογές, σας θέλω εδω, θα τα ξαναπούμε γατάκια

      • Σε λίγους μήνες… Τα λέμε υα φανεί πόσοι είναι οι οπαδοί του σύριζα που γράφουν και πόσοι είναι οι υπόλοιποι… Στο μαδουρο μετά με τον αρχηγό σας μπροστάρη. Αν είναι δυνατόν να διωκεσαι γιατί λες ότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ.

    • εσύ πόσα ανώνυμα σχόλια έγραψες παραπανω;; αχαχαχαχαχα
      βρε δεν την παλεύετε εσείς της δεξιάς. Μπράβο στον Θεοφύλακτο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.