Συγχαρητήρια μήνυμα για την 2η θέση της ομάδας του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης στον 3ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας

17 Φεβρουαρίου 2019
11:04
Κανένα σχόλιο

Η Δ/ντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γ/σιου Κοζάνης συγχαίρουμε θερμά τους 10 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στον 3ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης στις 16-02-2019 και ιδιαίτερα την Πουτογλίδου Σοφία, που κατέλαβε τη 2η θέση καθώς και τη Σαμαρά Κατερίνα, οι οποίες προκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν και στους Περιφερειακούς Αγώνες Ορθογραφίας Δ. Μακεδονίας, που θα διεξαχθούν σε 2 μήνες! Οι υπόλοιποι μαθητές/τριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό είναι οι: Αμπατζίδης Αναστάσιος, Γκουργκούτα Φωτεινή, Κοντοπούλου Κατερίνα, Παπαχαρίσης Χαρίσιος, Ραπανάς Αλέξης, Σακελάρη Μαριάνθη, Στάθης Κων/νος και Τσαγκαρλής Παρασκευάς. Ευχόμαστε σε όλους επιτυχίες και διακρίσεις σε κάθε τους προσπάθεια και ευχαριστούμε το Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης για τη συνεργασία και την άψογη διοργάνωση!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.