Μετά από τόσες ημέρες, από την 1 Φεβρουαρίου, συνεχίζουμε να ψάχνουμε τη μητέρα – γιαγιά μας

17 Φεβρουαρίου 2019
18:16
Κανένα σχόλιο

Μετά από τόσες ημέρες, από την 1 Φεβρουαρίου, συνεχίζουμε να ψάχνουμε τη μητέρα – γιαγιά μας. Ξέρουμε ότι η λογική μας λέει ότι δύσκολα θα βρεθεί.
Εμείς όμως πιστεύουμε στο υπερφυσικό και στον ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ που μπορεί να κάνει τα πάντα. Η ελπίδα μας παραμένει όπως και τη πρώτη ημέρα ότι το αγαπημένο μας πρόσωπο θα βρεθεί γιατί η ελπίδα μας είναι ζωντανή και δεν πεθαίνει ποτέ.
Όποιος έχει κάποια πληροφορία ιδιαίτερα την ημέρα που την είδαν ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3:45 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΝΩΝ.
Αν κάποιος πέρασε εκείνη την ημέρα τις ώρες 3:45 έως τις 7 το πρωί ή  και αργότερα μπορεί να δώσει πληροφορίες στην αστυνομία.
Ο εγγονός της 82 χρονης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.