Ποιοι άλλοι θα είναι υποψήφιοι. μαζί με τον Π. Κουκουλόπουλο,στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Π.Ε. Κοζάνης, αλλά και στην υπόλοιπη Δ. Μακεδονία. Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr:

“Σε προεκλογικούς ρυθμούς μπαίνει πλέον με αυξανόμενη ένταση το Κίνημα Αλλαγής καθώς, κανείς πλέον δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αιφνιδιαστικής κίνησης, µε προκήρυξη εκλογών σε προγενέστερο χρόνο από το ορόσηµο των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες για τον νομό Κοζάνης που δεν ανακοινώθηκαν στο πρώτο κύμα, υποψήφιος θα είναι ο πρώην υπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος θα επιχειρήσει να επιστρέψει στο Κοινοβούλιο, ενώ στο πεδίο της μάχης αναμένεται να βρεθούν και οι Κώστας Βράκας, Λουκάς Ζαρογιάννης, Τάσος Τσιφλίδης .

Τη μάχη των εκλογών στην Φλώρινα δίνουν ήδη ο δικηγόρος Στέλιος Μαυρίδης, ο Νίκος Σαμαράς και ο Λεωνίδας Καλυβιανός, στα Γρεβενά ο Βασίλης Γκαλογιάννης ενώ, υποψήφιοι στην Καστοριά αναμένεται να είναι, μεταξύ άλλων, ο Θωμάς Αναστασίου, Περικλής Περιβολάρης και Βασίλης Ναούμ”.

Πηγή parapolitika.gr