Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σκυλίτσειο νοσοκομείο Χίου, νοσηλεύεται 40χρονος υπαξιωματικός από το Βελβεντό Κοζάνης

28 Φεβρουαρίου 2019
22:44

 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Χίου ο 40χρονος υπαξιωματικός, που τραυματίσθηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα, το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Φεβρουαρίου 2019, στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι Χίου.

Οι γιατροί έδωσαν πολύωρη μάχη στο χειρουργείο για την αντιμετώπιση κυρίως των τραυμάτων στο κεφάλι του τραυματία, που μεταφέρθηκε στην εντατική λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν τίθεται στην παρούσα φάση ζήτημα μεταφοράς του τραυματία στην Αθήνα, το χειρουργείο ολοκληρώθηκε κανονικά και πλέον οι γιατροί αναμένουν την αποψινή νύκτα και γενικότερα το επόμενο διάστημα για να διαπιστώσουν τις αντιδράσεις και την πορεία της εξέλιξης της υγείας του.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά του ο διοικητής της 96 ΑΔΤΕ ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κιμουρτζής, συμπαραστεκόμενος στον ίδιο και στην οικογένειά του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:55 Μάχη δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου Χίου για να απομακρύνουν τον κίνδυνο για την ζωή του 40χρονου υπαξιωματικού από την Κοζάνη, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο, που συνέβη στις 14:45 της Πέμπτης, στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι Χίου.

Ο τραυματίας βρίσκεται στο χειρουργείο και το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αιμάτωμα στο κεφάλι, για το οποίο δίνουν την μάχη οι γιατροί.

Στο νοσοκομείο Χίου έχει μεταβεί, για συμπαράσταση στον τραυματία, εκτός από τον ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κιμουρτζή και η 50χρονη οδηγός του Ι.Χ. που ενεπλάκη στο τροχαίο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:33

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ενός στρατιωτικού (υπαξιωματικός), ηλικίας 40 ετών, συνέβη στην περιοχή της Αγίας Βάσσας, στο Νεχώρι της Χίου, λίγο πριν τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Φεβρουαρίου 2019.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγκρούσθηκαν Ι.Χ. αυτοκίνητο με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στρατιωτικού, που οδηγούσε το δίκυκλο.

Ο τραυματίας έχει ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χίου, όπου οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Στο νοσοκομείο Χίου βρίσκεται και ο στρατιωτικός διοικητής Χίου ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Κιμουρτζής.

 

Πηγή https://astraparis.gr

Ένα σχόλιο

  • ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ….ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΟΛΗ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ….ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ….ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.