Γλασκώβη 2019: “Πέταξε” στον τελικό ο Τεντόγλου

1 Μαρτίου 2019
15:09
Κανένα σχόλιο

 

Στον πρώτο τελικό κλειστού ανδρών της καριέρας του θα δηλώσει “παρών” την Κυριακή ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον 20χρονο να παίρνει το εισιτήριο μέσα από τα προκριματικά στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης.

Οι διοργανωτές είχαν ορίσει ως όριο πρόκρισης στον τελικό τα 7.95 και ο Τεντόγλου, που είναι εκ των φαβορί για να κρεμάσει μετάλλιο στο στήθος του, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να τα καταφέρει. Μετά το πρώτο άκυρο άλμα, ξεπέρασε τα οκτώ μέτρα με τη δεύτερη προσπάθεια, με το 8.01 να είναι αρκετό για να στείλει στον μεγάλο τελικό τον 20χρονο πρωταθλητή Ευρώπης στον ανοιχτό.

Σημειώνεται πως εκτός από τον Έλληνα πρωταθλητή, το εισιτήριο για τον τελικό πήραν οι Σέρχι Νικιφόροφ (Ουκρανία) με 8,03, Τίμπιας Νίλσον Μόντλερ (Σουηδία) με 7,95, Τόμας Γιάστζουκ (Πολωνία) με 7,86, Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) με 7,77, Εουσέμπιο Κασέρες (Ισπανία) με 7,76, Στράχινια Γιοβάντσεβιτς (Σερβία) με 7,73 και Βλάντισλαβ Μαζούρ (Ουκρανία) με 7,64 μ.

www.sport24.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.