Yποψήφια δημοτική σύμβουλος, στο Βόιο, με τον Δ. Κοσμίδη, η Ιωάννα-Μαρία Σερέφα

5 Μαρτίου 2019
12:23

Με ιδιαίτερη τιμή δηλώνω υπεύθυνα, τη συμμετοχή μου στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του συνδυασμού << Ενεργοί Πολίτες >>.

Κινητήριος δύναμη για την απόφαση μου αυτή, βρίσκεται ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτριος Κοσμίδης, ο οποίος με παρότρυνε να δράσω ενεργά για το μέλλον του τόπου μας. Υποστηρίζω απόλυτα τις θέσεις του και κρίνω απαραίτητη τη συμμετοχή του σε αυτές τις εκλογές καθώς ο δήμος μας χρειάζεται πρόσωπα που έχουν όραμα και ελπίδα για το κοινό καλό.

Σε μια κοινωνία που όλα είναι ρευστά και αβέβαια, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, να δράσουμε ενεργά και να μην μείνουμε αμέτοχοι και στάσιμοι στις εξελίξεις που έρχονται. Είναι άκρως ενθαρρυντική η απόφαση του κ. Κοσμίδη να δώσει βήμα και χώρο στους νέους που έχουν στόχο για ένα καλύτερο αύριο.

Ως νέα πολιτικός επιστήμονας , νιώθω την ανάγκη να προσφέρω τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου.

Βιογραφικό σημείωμα

Η Ιωάννα-Μαρία Σερέφα, κατάγεται από τη Σιάτιστα. Γεννημένη το 1995, είναι το πέμπτο παιδί της οικογένειας Σερέφα. Αποφοίτησε το 2018, από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την πρακτική της στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το έτος 2016, όπου συμμετείχε στην παρακολούθηση των περιφερειακών συμβουλίων και μελέτησε και εργάστηκε πάνω στο επιχειρησιακό και αναπτυξιακό σχέδιο της περιφέρειας. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμινάρια, όπως ημερίδα με θέμα <<Δημόσιο χρέος και ανθρώπινα δικαιώματα>> από το Ίδρυμα διεθνών νομικών μελετών, σεμινάριο με θέμα <<συμβολή πολιτικής επιστήμης και των νέων πολιτικών επιστημόνων στο πολιτικό αύριο της χώρας >> από το πανελλήνιο συνέδριο πολιτικών επιστημών κ.α. Είχε ενεργή εθελοντική δράση και πολιτική ενασχόληση καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της. Εκπόνησε εργασίες με θέματα κυρίως της πολιτικής επικαιρότητας. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, επιπέδου Proficiency καθώς και γνώσεις Η/Υ.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.