Aργυρό πανευρωπαϊκό μετάλλιο για την αθλήτρια του Α.Σ. Σπάρτακου Κοζάνης

6 Μαρτίου 2019
20:54

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης διεξάγει το 7ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων με την συμμετοχή 148 σωματείων από όλη την Ευρώπη και πάνω από 1500 αθλητές.

Ο Σπάρτακος Κοζάνης συμμετείχε με 6 αθλητές στην διοργάνωση, και κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -42 κιλών στις νεανίδες με την αθλήτρια Κωτούλα Ευαγγελία. Σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης, η επιτυχία αυτή δίνει το εισιτήριο για την εθνική ομάδα, και την συμμετοχή της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία. Την αθλήτρια θα συνοδεύσει ο προπονητής της Νούκος Απόστολος στοχεύοντας σε ένα ακόμα πανευρωπαϊκό μετάλλιο δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες του συλλόγου.

Σπουδαία εμφάνιση είχαν όμως και οι υπόλοιποι 5 αθλητές της ομάδος που αγωνίστηκαν στους παίδες. Οι Ρούσης Νικόλαος και Ντούφα Μαρία ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες αφού ο Ισπανός αθλητής και η αθλήτρια από την Τουρκία που κατέλαβαν την 2η και 1η θέση αντίστοιχα κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να φτάσουν στην νίκη. Οι Καραγκούλας Χρήστος, Δουλγεράκης Φώτιος και Παπαθανασίου Ιωάννης δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα αφού η απειρία τους στοίχησε σε αγώνες που ήταν μπροστά στο σκορ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει την Κωτούλα Ευαγγελία για την επιτυχία της αυτή, αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές για την προσπάθεια τους γνωρίζοντας ότι και αυτοί θα έχουν ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

 

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο σε όλους. Κυρίως στους κατέχοντες μετάλλια αλλά και στους συμμετέχοντες. Και σε όλους που τους στηρίζουν και είναι αφανείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.