Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Τις τελευταίες μέρες είδαν το φώς της δημοσιότητας διάφορα ανυπόστατα και ανιστόρητα δημοσιεύματα από αριστερόστροφους φασίστες και εθνομηδενιστικούς κύκλους. Ενα από αυτά είναι του γνωστού πλέον για τις εθνομηδενιστικές του απόψεις ΑΥΤΟΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ συντοπίτη μας. Το πρόσωπο αυτό, γνωρίζοντας ότι θα προκαλέσει τα φώτα της δημοσιότητας, αρχικά “συνεχάρη” δημοσίως τον ΒΑΝΔΑΛΙΣΜO του graffiti των “ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ” που κοσμούσε την είσοδο της πόλης και στην θέα του έλαβε θερμότατα λόγια από ολόκληρη την Ελλάδα. M’ αυτό τον τρόπο έθεσε ΕΝ ΓΝΩΣΗ του τον εαυτό του σε σχολιασμό, για τον οποίο τεχνηέντως (και γελοιωδώς) εγκαλεί τρίτους.
Σαφώς θα μπαίναμε στην διαδικασία να απαντήσουμε στοχευμένα σε οποιοιδήποτε ανακοίνωση εμπεριέχει αναφορές που βασίζονται σε ιστορικά τεκμηριωμένες θέσεις, και δεν στερούνται ιστορικής σοβαρότητας. Ομως δεν υπάρχουν τέτοιες αναφορές και ως εκ τούτων η απάντηση είναι ανούσια ενέργεια και δίχως νόημα. Περαιτέρω, προβληματιζόμαστε πραγματικά για το περιεχόμενο και ύφος μίας απάντησης και για τον λόγο, ότι ένας φερόμενος αριστερός επικαλείται την ΧΟΥΝΤΑ για να τεκμηριώσει τις θέσεις και απόψεις του.

Προβληματιζόμαστε πραγματικά για το περιεχόμενο και ύφος μίας απάντησης στον ΑΥΤΟΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ συμπολίτη μας, όταν εκσφενδονίζει εναντίον μας τόνους λάσπης και κατηγοριών περί ακροδεξιών – χρυσαυγιτών, όταν τόσο ο ίδιος, όσο και ολόκληρη η κοινωνία της πόλης μας γνωρίζει το ποιόν μας και την πατριωτική μας άδολη και ανιδιοτελή δράση.
Ευλόγως αναρωτιόμαστε, αν ο ίδιος με τους συν αυτώ διοργανώσουν μια εκδήλωση, πόσοι συμπολίτες μας θα παραβρεθούν ; Εμείς το πράξαμε και ο κόσμος της πόλης αγκάλιασε και τίμησε την πρωτοβουλία μας και εμάς τους ίδιους, δίνοντας μας κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε ν΄αγωνιζόμαστε για τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ λοιπόν. Είναι εύκολα τα λόγια και ανέξοδα. Το μόνο λοιπόν που συνιστούμε στον ίδιο (και σε κάποιους άλλους κονδυλοφόρους σε διατεταγμένη υπηρεσία, οι οποίοι ακολουθούν την ρήση “όπου φυσάει ο άνεμος πάμε”) είναι να επισκεφτεί την σελίδα των “Πτολεμαίων Μακεδόνων”. Είναι δημόσια με ελεύθερη πρόσβαση στούς χρήστες.
Ο καθένας μπορεί να αναγνώσει τις αναρτήσεις τόσο των διαχειριστών, όσο των μελών της ομάδας. Προκαλούμε λοιπόν, τον οποιοδήποτε να μας υποδείξει έστω και μια ανάρτηση, ή ανακοίνωση των διαχειριστών της ομάδας που να παρακινεί τα μέλη μας σε βίαιες πράξεις, ή έστω μια ανάρτηση που να χρησιμοποιεί άσεμνο και αισχρό λεξιλόγιο.
Προκαλούμε τον οποιοδήποτε να μας υποδείξει μια ανάρτηση μας που να προπαγανδίζει κάποιο κόμμα. Προκαλούμε τον ίδιο (και όλους εσάς που συνεχίζετε να κρατάτε φακέλους με τα φρονήματα των πολιτών, γνώριζετε εσείς ποιοί είστε και γνωρίζουμε ότι μας διαβάζετε) να κατονομάσει έστω και έναν από τους διαχειριστές της ομάδας, ως οργανωμένο στέλεχος σε κάποιο κόμμα.

Κύριε ΑΥΤΟΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΕ συμπολίτη μας, αν και οι δημόσιες θέσεις και αναφορές σας, μας προσβάλουν βάναυσα , μας συκοφαντούν και μας στοχοποιούν επικίνδυνα, παρ όλα αυτά εμείς σε προστατευσαμε, σβήνοντας την φωτογραφία σου και το ονοματεπώνυμο σου στην αρχική ανάρτηση μας. Αυτό είναι το ήθος μας και η παιδεία μας.
Ετσι λειτουργούν οι πραγματικοί ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!! Κύριε ΑΥΤΟΣΤΟΧΟΠΟΙΗΟΥΜΕΝΕ συμπολίτη μας, δηλώνεις προστάτης των τσιγγάνων ,των κουμουνιστών και των εβραίων, όμως ΔΕΝ είχες το σθένος να πείς μια κουβέντα, όταν είδες την πρωτοφανώς πολυπληθή «φρουρά» της κυρίας Γεροβασίλη να σπάει τα κεφάλια Ελλήνων Χριστιανών Πατριωτών που ήθελαν απλά να διαμαρτυρηθούν τραγουδώντας το “Μακεδονία Ξακουστή”. Λαλίστατε ΑΥΤΟΣΤΟΧΟΠΟΙΗΟΥΜΕΝΕ συμπολίτη μας ΔΕΝ είχες το σθένος, να πείς έστω μια λέξη για να εκφράσεις την αντίθεση σου σε συλλήψεις με κατηγορίες για ανυπόστατες πράξεις Ελλήνων Χριστιανών Πατριωτών. Και αναρωτιόμαστε γιατι;; Μήπως εσύ και οι όμοιοι σου αρέσκεστε στο να βλέπετε τα ανοιγμένα κεφάλια μας, επειδή ακριβώς διαμαρτυρόμαστε και αγωνίζομαστε για τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας μας;; Μήπως εσύ και οι όμοιοι σου απολαμβάνετε να οδηγούνται στην φυλακή άνθρωποι επειδή έχουν απλά άλλη άποψη από εσάς (για να πάψουν να μιλούν);; Οι λόγοι που ΑΥΤΟΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ εν γνώση σου, για εμάς είναι πλέον ξεκάθαρο, οτι δεν είναι κομματικοί και ιδεολογικοί.

Ερχονται να προστεθούν στο γενικότερο οργανωμένο σχέδιο προπαγάνδας που εξυφαίνεται εδώ και χρόνια.
Στο σημείο αυτό σε ρωτούμε ευθέως “ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
Φίλες και φίλοι κλείνοντας θα θέλαμε να γνωρίζετε, πως οι “ΠΤΟΛΕΜΑΊΟΙ ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ” δεν θα σταματήσουν ποτέ να διδάσκουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όσους την έχουν ξεχάσει και σε όσους την θυμούνται a la carte, δεν θα πάψουν ποτέ να φωνάζουν (ακόμα και με σπασμένα κεφάλια και φυλακισμένοι ) ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ