Συνελήφθη 41χρονος,  σε περιοχή της Καστοριάς, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από την ελληνική επικράτεια οχτώ (8) αλλοδαπών (Φωτογραφίες)

14 Μαρτίου 2019
11:12
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθη χθες (13-03-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 41χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα οχτώ (8) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 41χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο.

Ακολούθως, αποβίβασε σε περιοχή της Καστοριάς οκτώ (8) αλλοδαπούς και συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημα από τους αστυνομικούς και να συλληφθεί ο 41χρονος οδηγός του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 41χρονος μετέφερε οχτώ (8) αλλοδαπούς, ηλικίας 19 έως 38 ετών, έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, (12) κινητά τηλέφωνα, (16) κάρτες sim και το χρηματικό ποσό των 4.385 ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.