Αποχωρεί από την κούρσα των δημοτικών εκλογών ο Σωτήρης Αδαμόπουλος

14 Μαρτίου 2019
12:38

Αποχωρεί από την κούρσα των δημοτικών εκλογών ο Σωτήρης Αδαμόπουλος με μία σκληρή δήλωση όπου λίγο έως πολύ αναφέρει ότι παρά μαζευτήκαμε υποψήφιοι για ένα δήμο 8.000 κατοίκων.

Όπως δήλωσε: «Το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στην πόλη μας με εκπλήσσει. Ξεφυτρώνουν κάθε μέρα καινούργιες συνδυασμοί σε μία πόλη 8.000 κατοίκων. Είναι κατάντια, δεν είναι υγιές και δεν ξέρω πως μπορούμε να το σώσουμε.  έχω προχωρήσει τη διαδικασία αρκετά αλλά η πόλη δεν αντέχει τόση υποψηφίους. Σέβομαι τους πολίτες και τους υποψηφίους μου. Η αποχώρησή μου θα βοηθήσει τους πολίτες να αποφασίσουν καλύτερα. Δεν ήρθα να κερδίσω κάτι και δουλειά έχω και σύνταξη από το στρατό, Ήρθα να βοηθήσω τον τόπο αλλά υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο. Δηλώνω ότι θα είμαι παρόν. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά παραμένει με καλόπιστη κριτική αναδεικνύοντας τα προβλήματα με αγάπη για τον τόπο.»

Πηγή sentra.com.gr

4 σχόλια

  • Ε δεν ήξεραν να του ανοίξουν το δρόμο και να μην βάλει κανένας για να βγει αερατος ..Αν βάλει με Κασαπιδη τότε ουδέποτε ήθελε να γίνει δήμαρχος

  • Εσύ νόμιζες ό,τι επειδή ο Καρυπίδης τραβούσε μπροστά και εσύ ο ανύπαρκτος απολαμβάνες είναι εύκολο να ηγηθείς.
    Κατέβασε αν μπορείς Συνδιασμό.
    Και σαν Αντιπεριφερειάρχης είχες σύνταξη και δουλειά.
    Άσε τις δικαιολογίες λοιπόν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.