Mε τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Κοζάνης συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης Κώστας Κύργιας (Δελτίο τύπου)

14 Μαρτίου 2019
22:28

 

Συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 14-03-2019 και ώρα 12.00π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Κύργιας Κων/νος και μέλη του συνδυασμού με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων και τον Επικεφαλής Ψαλλίδα Χρήστο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση για τα προβλήματα γενικότερα της περιοχής και τα προβλήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους.

2 σχόλια

  • Γεια σου κυργια δίπλα σε όλες τις ηλικίες και τις τάξεις γιαυτο σε παραδέχομαι είσαι ένας από τους απλούς πολίτες και όχι από αυτούς που είναι και καλά ένα βήμα πάνω! ΜΠΡΑΒΟ!

  • Περσινά ξινά σταφύλια και φαντάσματα του (πολυ) παρελθόντος…Τόπο στα νιάτα και άντε στην σύνταξη οι ιστορίες του παρελθόντος!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.