Τα πρώτα δεκατρία ονόματα των υποψηφίων που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος Βοΐου και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος (Φωτογραφίες)

15 Μαρτίου 2019
13:21

Τα πρώτα δεκατρία ονόματα των υποψηφίων που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» στις επερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος Βοΐου και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος.

Πρόκειται για τους εξής :

ΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΔΑΡΔΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΔΕΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΖΗΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΕΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΚΟΥΣΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΤΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΖΗΜΟΥΡΤΑ ΑΝΝΑ

Ο Δήμαρχος Βοΐου ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλό αγώνα με ηρεμία και σεβασμό προς όλους.

Τόνισε επίσης ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς καθημερινά θα ανακοινώνονται ονόματα νέων υποψηφίων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό «Συμμαχία Ευθύνης» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

10 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στον νυν Δήμαρχο Βοιου ….
    Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο έργο του …

    Ο τόπος μας εχει ανάγκη από αξιοπρεπείς , έντιμους και αληθινούς ανθρώπους ,εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Καλή δύναμη και καλό αγώνα…

  • Καλή επιτυχία στο Δήμαρχο και στους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν…Ο κος Λαμπρόπουλος είναι υπόδειγμα ήθους και πρσφοράς.Ενας έντιμος άνθρωπος, χαμηλών τόνων,με ανιδιοτέλεια και όρεξη για δουλειά.
    Ευχόμαστε καλή επιτυχία και επανεκλογή , γιατί του αξίζει και αξίζει στους δημότες Βοίου μια αναβαθμισμένη ζωή….

  • ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΕ …
    ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

  • Απορώ τι έχει προσφέρει αυτά τα πέντε χρόνια που διοικεί το δήμο και θέλει να ξαναβάλει υποψηφιότητα. Προφανώς δεν έχει γνώση εαυτόν…

  • Τονκο Λαμπρόπουλο τον γνωρισα ως ανθρωπο και ως γιατρό και εαν ήμουν απο το Βοιο (ειμαι απο Γρεβενά) θα ήθελα να ημουν στο συνδυασμό του για δημοτικός σύμβουλος.Γιατί με το ήθος του και με το το σημαντικότερο προσόν που διαθέτει, ότι δεν κοιτάς τον ευατο σου όταν ασχολεισαι με τα κοινά/ πιστεύω πως θέλει να βοηθησει την μικρή του κοινωνία , να κανει πραγματα για την καθημερινότητα των κατοίκων.Και αυτο σημαίνει συλλογική δουλειά, να διαλεξει άξιους συνεργατες αντιδημάρχους κλπ.Η επιτυχία ή αποτυχία μιας θητείας κρινετε για όλους οσους διοικούσαν.
    Γιατρε σας ευχομαι καθε επιτυχία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.