kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Θ. Καρυπίδη, στις περιφερειακές εκλογές, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Βελβεντού, Γιώργος Φραγκουλάκης

17 Μαρτίου 2019
21:33

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Θ. Καρυπίδη, στις Περιφερειακές εκλογές, του Μαΐου, θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Βελβεντού, Γιώργος Φραγκουλάκης. Αυτό ειπώθηκε και δημόσια, σε διάλογο μεταξύ τους, το βράδυ του Σαββάτου 16/3, μετά το πέρας της Λαϊκής Συνέλευσης στο Βελβεντό, παρουσία πολλών ακόμη προσώπων.

H Xύτρα

8 σχόλια

  • Αριστη επιλογή από τον Κ. Καρυπιδη!Ο Γιωργος Φραγγουλακης εκτος του ότι είναι πολύ δραστήριο άτομο είναι επίσης πολύ ντόμπρος και ευθύς και τίμιος χαρακτήρας!

  • Δεν σε σώνει ο Βελβενδός ούτε εσένα καρυπιδης ούτε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,ούτε το ΣΥΡΙΖΑ !!σ αυτό το νόμο υπάρχει και η αιανη ,η σιατιστα ,το τσοτυλι ,η νεαπολη ,ο πενταλοφος ,αλήθεια καλά σας αποθέωσαν στο βελβενδο ,εκεί με τι μούτρα θα πάτε ; τι θα τους πείτε ;

  • Από τις σημαντικότερες και ουσιαστικότερες υποψηφιότητες. Ο Γιώργος έχοντας εμπειρία τόσο στα αγροτικά όσο και στα θέματα του ΤΟΕΒ μπορεί να προσφέρει πολλά στην αγροτική περιφέρεια της δυτικής Μακεδονίας. Ελπίζω πως οι αγρότες του νομού, και όχι μόνο, θα τον τιμήσουν με την ψήφο τους και πιστεύω πως αυτός θα τους-μας εκπροσωπήσει επάξια. Επίσης ελπίζω και οι υπόλοιποι υποψήφιοι περιφερειάρχες να έχουν αντίστοιχα αξιόλογες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιό τους.

      • Όντως από ψευτοθοδωρο δε γνωρίζω. Γνωρίζω όμως καλά απο: ψετοπαρη, ψευτογιαννη Β. , ψευτοαλεκο, ψευτογιωργο Κ. , ψευτομιχαλη, ψευτογιωργο Δ. , ψευτογιαννη Σ. Ψευτοβασιλη Κ. Ψευτοχρηστο Ε. ,γειτονικό Λ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.