Η Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με άλλες Κλινικές από διάφορα Πανεπιστήμια της χώρας μας συμμετείχε με μια έρευνα – εργασία η οποία μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες για νέα αίτια της Κολπικής Μαργαρυγής

21 Μαρτίου 2019
17:03

Η δουλειά στην Καρδιολογική δεν σταματάει ποτέ, αλλά είμαστε πάντα με το Χαμόγελο! Είμαστε και περήφανοι και για κάτι ακόμη. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γίνεται αντιπροσώπευση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης και της Καρδιολογικής Κλινικής σε Πανευρωπαϊκό Καρδιολογικό – Αρρυθμιολογικό Συνέδριο που διεξήχθηκε 17-19 Μαρτίου στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας με εργασία – έρευνα που δημοσιεύτηκε. Η Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με άλλες Κλινικές από διάφορα Πανεπιστήμια της χώρας μας συμμετείχε με μια έρευνα – εργασία η οποία μπορεί να ανοίξει τους ορίζοντες για νέα αίτια της Κολπικής Μαργαρυγής.

Σ. Κουλούρης – Ιατρός Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης

7 σχόλια

  • Ή δουλειά που γίνεται είναι πραγματικά αξιέπαινη! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους γιατρούς και το προσωπικό της καρδιολογικης κλινικής. Σας ευχαριστουμε!

  • Δεν έχεις δει….αλλες καρδιολογικες κλινικές για αυτό…..χιλιαδες γιατροί καταθέτουν εργασίες σε συνέδρια….χαλαρωσε λίγο…

    • Αγαπητέ συνάδελφε λυπάμαι πραγματικά για την συμπεριφορά σου.
      Αντί να είσαι περήφανος που συνάδελφοί μας Έλληνες μπόρεσαν και κατάφεραν κάτι που τιμάει την χώρα μας, υποβιβάζεις την προσπάθεια τους και μαζί την ιατρική και τον Ελληνικό ιατρικό κόσμο και κατ᾽επέκταση την χώρα μας.
      Πράγματι και άλλες καρδιολογικές κλινικές στέλνουν εργασίες, αλλά τις περισσότερες τις στέλνουν σε Ελληνικά συνέδρια και γίνονται σχεδόν όλες δεκτές.
      Σε ένα Ευρωπαϊκό συνέδριο υπάρχουν ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια για να δεχτούν μια εργασία και στον εν λόγω συνέδριο μόνο 3 εργασίες Ελληνικές υπάρχουν. Συγχαρητήρια στην προσπάθεια των συναδέλφων που παρόλο που είναι μικρό νοσοκομείο κατάφεραν να συμμετάσχουν σε Ευρωπαϊκό συνέδριο.
      Κάνετε υπερήφανη την χώρα μας από όποια Καρδιολογική κλινική και να στέλνουν.
      Αγαπητέ συνάδελφε μακάρι πράγματι χιλιάδες ελληνικές εργασίες να γίνονται δεκτές και όντας τιμή για την χώρα μας, ποιος Έλληνας δεν θα ένοιωθε υπερηφάνεια και χαρά για αυτό, από όποιο σημείο της χώρας και ήταν, ιδιαίτερα την Μακεδονία μας.
      Συγχαρητήρια συνάδελφοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.