Πτολεμαϊδα : Σε πλήρη εξέλιξη, η εκπαίδευση των αθλητών του Μπριτζ

21 Μαρτίου 2019
21:13

Με σταθερά βήματα και μεγάλο ενδιαφέρον, συνεχίζονται τα μαθήματα εκμάθησης στο πρώτο αθλητικό τμήμα Μπριτζ στην Δυτ.Μακεδονία που λειτουργεί στην Πτολεμαϊδα, στον Σκακιστικό Σύλλογο που βρίσκεται στην οδό Τραπεζούντος 38.

Η συμπλήρωση δύο μηνών από την πρώτη συνάντηση των εγγεγραμμένων αθλητών και το πρώτο μάθημα του Μπριτζ στην Πτολεμαϊδα, έχει ήδη αποδώσει τους «πρώτους καρπούς» , σταθεροποιώντας και έναν πρώτο «κορμό αθλητών» , οι οποίοι με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εκπαιδευτικών μαθημάτων, θα μπορούν το επόμενο διάστημα, να συμμετέχουν και σε επίσημους αγώνες.

Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα Μπριτζ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 6-8 μ.μ, στα γραφεία του Σκακιστικού Συλλόγου στην Πτολεμαϊδα, από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ, Ιωάννη Μαρκάκη.

Υπεύθυνη του αθλητικού τμήματος Μπριτζ στην Πτολεμαϊδα είναι η Ελένη Κούρτη και για κάθε πληροφορία σχετικά με το Νέο τμήμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6945438205.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.