Τo foodaholics.gr προτείνει τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου (Βίντεο)

Συστατικά

0/5 συστατικά

Οδηγίες

0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν

    1. Αναμειγνύουμε την μπύρα με τα αυγά, το μπέικιν και το αλεύρι να γίνουν χυλός.
    2. Τον σκεπάζουμε με μεμβράνη και τον αφήνουμε 24 ώρες στο ψυγείο.
    3. Την επόμενη μέρα δουλεύουμε ελαφρώς να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
    4. Αλευρώνουμε καλά τα φιλέτα μπακαλιάρου.
    5. Τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι και τα βάζουμε στο κουρκούτι.
    6. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
    7. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με αλάτι και λεμόνι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "I have read and accepted the Privacy Policy * " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.