kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα η Σιώμου Θεοδώρα-Ειρήνη (Ράνια)

23 Μαρτίου 2019
11:58

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα θα είναι η Σιώμου Θεοδώρα-Ειρήνη (Ράνια). Είναι απόφοιτος γαλλικής φιλολογίας κι εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγήτρια γαλλικών κι αγγλικών. Έχει αποφοιτήσει από το ΑΤΕΙ Γρεβενών, τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής, στη Διοίκηση και Οικονομία. Τον ελεύθερο χρόνο της είναι εθελόντρια σε δομές ειδικής αγωγής.

Η Χύτρα

16 σχόλια

  • Καλή επιτυχία κορίτσι μου . Ευχάριστα έκπληκτος με την υποψηφιότητα σου …
    Καλή δύναμη και καλή επιτυχία εύχομαι…

  • η επιλογη που κανατε κυρια μου, να ειστε υποψηφια απο μονη της ειναι κορυφαια πραξη, με το ψηφοδελτιο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, αποκτα και τα ποιοτικα στοιχεια που απαιτουνται, με βαση το προγραμμα ,το εργο των προηγουμενων χρονων, την σοβαροτητα και γνωση του Κυριου Λαζαρου Μαλουτα, και των συνυποψηφιων σας.
    καλη επιτυχια λοιπον και αναμενουμε αποτελεσματα απο ολους εσας, ακομη και αν δεν εκλεγειται

  • Καλη επιτυχια Ρανια μου!! Χαρηκα πολυ που σε ειδα στο ψηφοδελτιο γιατι εισαι ενα ικανο και με πολλα χαρισματα ατομο!! Καλη επιτυχια και παλι!!!

  • Τι συμμετοχή βόμβα μεγατόνων ήταν αυτή!!!!!!μπραβο Λαζο Μια σκαρκιωτσα στο ψηφοδέλτιο κίνηση ματ!!!!

  • Συγχαρητηρια ρανια μου!! Επιτελους μια γνησια κοζανητικη φωνη μετα την τασα σιομου!!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα!!! Ολοι μας θα σε στηριξουμε!! Το αξιζεις!!

  • Να και μια συμμετοχή από τη γειτονιά που παλιά μόνη της έβγαζε δήμαρχο!!!! Οι σκαρκιωτες Όλοι σε Στηρίζουμε!!!! συγχαρητήρια στο Λαζο για την επιλογή του. Καλή επιτυχία!!!!

  • Μια γυναικάρα όχι μόνο εξωτερικά αλλα κυρίως στην ψυχή. Μια γυναίκα όχι μόνο με ύψος αλλά και με αναστημα. Μια τέτοια υποψηφιότητα μόνο να προσθέσει μπορεί στον συνδυασμό σας. Πολλά συγχαρητήρια!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.