kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαρκοπούλου

24 Μαρτίου 2019
21:53

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη θα είναι η δημοσιογράφος Κατερίνα Μαρκοπούλου. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜΘ με παρουσία, επί χρόνια, στα ΜΜΕ της περιοχής. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στην τηλεόραση FLASH Δυτικής Μακεδονίας, επιμελείται και παρουσιάζει τη δημοσιογραφική εκπομπή “στο κόκκινο” και έχει καθημερινή παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Επίκεντρο των συζητήσεων της και παλαιότερα στην τηλεόραση West, υπήρξε ο χώρος της αυτοδιοίκησης, ενώ την τριετία 2012 – 2014 ήταν υπεύθυνη στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Από το 1990, που ξεκίνησε τη δημοσιαγραφική της καριέρα, στην ΕΡΑ Κοζάνης, έχει φιλοξενήσει το σύνολο σχεδόν των αυτοδιοικητικών της Δυτικής Μακεδονίας. Αν και παλαιότερα είχε προτάσεις να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, δεν συμμετείχε σε κάποια εκλογική αναμέτρηση. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά.  Έχει συμμετάσχει στα περισσότερα συνέδρια της ΚΕΔΕ και της ΕΝΑΕ, ενώ έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες του εξωτερικού, πραγματοποιώντας δημοσιογραφικά οδοιπορικά. Ξεχωρίζει αυτό στην Αυστραλία, το 1997, όπου για 45 μέρες, έζησε την καθημερινότητα των Ελλήνων μεταναστών, ενώ το 2007 συνόδευσε την αποστολή του κέντρου Ελληνικής γούνας στη Σιβηρία για τη διεθνή έκθεση του Νοβοσιμπίρσκ!

Η Χύτρα

26 σχόλια

  • Ευχαρίστως να σε στηρίξουμε αγαπητή Κατερίνα, με την προϋπόθεση να βγεις δημόσια και να δηλώσεις εάν είσαι υπέρ ή κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

  • Θα τη στηρίξουμε ή όχι για το αν έχει να πει κάτι για την ανεργία, την υγεία, το μέλλον της ΔΕΗ, το περιβάλλον, το..το. Για τη Συμφωνία όποιος θέλει θα ψηφίσει στη μεγάλη την κάλπη. Εδώ μιλάμε για άλλα πράγματα.Αν τα αντιμετωπίζουμε όλα με τον ίδιο τρόπο, σε 3 χρόνια πάλι θα λέμε τι λάθος κάναμε. Διαλέχτε τους καλύτερους από όπου και αν προέρχονται

    • Μέγα λάθος! Είναι θέμα που έχει άμεση σχέση με το μέλλον της περιοχής και θέλουμε ξεκάθαρες θέσεις από τους υποψηφίους.

    • ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.. Η ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!

  • ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ.ΜΑΘΟΥΜΕ

  • ασε μας μεγαλε και εσεις χαιρεστε σας εφυγε ενα βαρος θα το ειχατε μπροστα και εσυ μεγαλε γιατι ο κασαπιδης κατεβενει περιφερεια?γιατι του ειπε ο κουλης αλλιως θα σου ελεγα

  • Sosto karamels to makedoniko tipota allo den rxei na probalei auta stis bouleutikes ligos o kasapidis tha to deite ksi tha ta leme akouste ksi kapion pou den psifizei edo alls blepi

  • Μπερδεψες φίλε μου τις αυτοδιοικητικές με τις εθνικές εκλογές! Καμμιά σχέση τα θέματα εξωτερικής πολιτικής με τις αυτοδιοικητικές. Αν είναι έτσι να ρωτήσουμε τον κάθε υποψήφιο βουλευτή τι θα κάνει για την καθαριότητα. Έλεος με την ασχετοσυνη σας.

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ. Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΣΩΣΤΑ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ!

    • Γιατί τέτοια πρεμούρα να αποτινάξεις την στήριξη του συριζα στον Ιωαννίδη και στον Καρυπίδη,ντρέπεστε για αυτό που είστε?

  • Κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΌΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙΣ ΚΑΜΈΝΟ ΧΑΡΤΊ ΕΊΣΑΙ. .ΤΣΆΜΠΑ ΕΚΤΙΘΟΤΕ ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ. .Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Η ΚΑΡΈΚΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ. .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.