kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ε. Σημανδράκου ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος

28 Μαρτίου 2019
12:33

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Κοζάνη ΜΠΡΟΣΤΑ» του Ε. Σημανδράκου θα είναι ο δημοσιογράφος Θεόφιλος Παπαδόπουλος. Εργάζεται στην Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, ενώ έχει παρουσιάσει και συμμετέχει σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει αρθρογραφήσει, κατά διαστήματα, τόσο σε εφημερίδες, όσο και σε ειδησεογραφικές σελίδες στο διαδίκτυο.

Η Χύτρα

33 σχόλια

  • ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΖΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΣ ΘΕΟΦΙΛΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.ΘΕΟΔΩΡΕ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΟΥ ΚΟΛΗΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

  • Ααααα μπράβο , να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου, να μετρήσεις την εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος στο πρόσωπο σου!

  • Στηρίζουμε Θεόφιλο Παπαδόπουλο.Ολοι μαζί για ενα Νέο Δήμο Κοζάνης δυναμικο.προχώρα θεόφιλε Κοζάνη Μπροστα

  • Ο ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ..ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ… Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

  • Η υποψηφιότητα Φυσικά είναι αποδεκτή και να έχει καλή επιτυχία ..Η προπαγάνδα όμως από τα μέσα ενημέρωσης που εργάζεται δεν θα είναι αποδεκτή Αν θέλει να λέγεται δημοσιογράφος θα είναι αμερόληπτος αλλιώς ας ανοίξει το Σημανδρακος TV

  • Διπλό κακό..οι ικανοί και άξιοι απέχουν διαχρονικά δίνοντας βήμα στους πολιτικούς τυχοδιώκτες που μόνο κραυγές έχουν να δείξουν σαν έργο. Κρίμα για τα καλά στελέχη της ΑΝΚΟ που δεν ασχολούνται.

  • ΑΠΟ 26 ΑΠΡΙΛΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
    Απαγορεύεται στους υποψηφίους η άμεση ή έμμεση παρουσίαση εκπομπών. Για τον χαρακτηρισμό προσώπου ως υποψηφίου εξετάζεται η με κάθε τρόπο δημόσια αναγγελία της υποψηφιότητάς του και δεν απαιτείται η επίσημη αναγγελία του κατά τους όρους του νόμου. (Οδηγία ΕΣΡ)

    Προεκλογική περίοδος για την εφαρμογή των διατάξεων που προαναφέρθηκαν είναι ο χρονικό διάστημα των τριάντα (30) ημερών που προηγείται της ψηφοφορίας του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Δηλαδή οι περιορισμοί ξεκινούν από τις 26 Απριλίου 2019.

  • Τα ΓΡΕΒΕΝΆ στηρίζουν ΒΑΚΡΑΤΣΑ αν κατέβει ! Είναι παράγοντας για την Κοζάνη ! Δημήτρη κατέβα για βουλευτής και πάρε κεφάλια ! Σε ζηλεύουν ! Πατάς και τρίζει η γη γίγαντα Δημήτρη !

  • ΜΑΚΑΡΙ Ο ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ. Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ… ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟ ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ!!

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΡΕΙΝΑ

  • ΚΟΛΗΜΑ που έχετε ΜΕΡΙΚΟΙ.καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΑΚΡΑΤΣΑ ΚΑΙ Παπαδόπουλε ΚΑΙ αφήστε τους να ζηλεύουν.κακοψυχοι μια ζωή ΗΤΑΝ ΚΑΙ μείναν μόνοι τους.

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ.ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.