O Πάρις Κουκουλόπουλος για το θέμα με την αγορά ακινήτου του Δήμου Κοζάνης από τον Αλέκο Αθανασιάδη την περίοδο της θητείας του: “Καμία παράνομη πληρωμή δεν έγινε σε οποιονδήποτε στη δημαρχιακή μου θητεία”

30 Μαρτίου 2019
11:51

Καμία παράνομη πληρωμή δεν έγινε σε οποιονδήποτε στη δημαρχιακή μου θητεία. Ειδικότερα, για την προκαταβολή έναντι αποζημίωσης από την απαλλοτρίωση του ΚΤΕΛ στην οποία αναφέρθηκε ο κ Δήμαρχος σε τηλεοπτική εκπομπή,  διευκρινίζω ότι τον είχα ενημερώσει όταν ρωτήθηκα πριν 4 χρόνια. Πρόσθεσα μάλιστα ότι είμαι στη διάθεση του Δήμου έναντι οποιουδήποτε αμφισβητεί τη νομιμότητα της δαπάνης. Έκτοτε ουδέποτε ενοχλήθηκα ούτε και ενημερώθηκα για τη εξέλιξη του θέματος. Τις επόμενες μέρες θα ζητήσω επίσημη ενημέρωση επιφυλασσόμενος για οτιδήποτε προκύψει.

 

Kκλικ εδώ για να δείτε τι ανέφερε χθες ο Δήμαρχο Κοζάνης

13 σχόλια

    • ΜΟ…. ΠΑΕΝΕ ΣΦΑΛΝΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ (1994)
      2019- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΑΡΤΣΩΝΗΣ……

  • Μήπως μπορείς να μας πείς πως με μία απλή απόδειξη δίνεις 50.000 χιλ ευρώ;;
    Από την τσέπη σου τα έδωσες;;

    • Τι θα πει “απλή”; Γιατί αν εσύ αγοράσεις κάτι με 50.000 ευρώ απόδειξη δε θα σου δώσουν; Ή θέλεις και τιμητική πλακέτα; Ήταν προκαταβολή έναντι τιμολογίου και η απόδειξη ήταν νομιμότατη με όλα τα φορολογικά στοιχεία.

      • Εντάξει δεν είναι ιδιώτης..στο δημόσιο υπάρχουν άλλες διαδικασίες που προφανως δεν ακολουθήθηκαν.
        Απλά γράφτηκαν στα μπλε τετράδια..

    • Κοίτα, εγώ δεν είμαι μαζί του, αλλά δικονομικά καλείται να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών ο κατήγορος (Ιωαννίδης) και όχι ο κατηγορούμενος (captain Cook).

      Αν είναι να αποδεικνύει ο καθένας μας ότι δεν είναι ελέφαντας, τότε δεν έχουμε δημοκρατία αλλά λασποκρατία.

  • Στην περίπτωση του δημάρχου ας μην πετά τη μπάλα στην εξέδρα. Ας μας πει λοιπόν για τη δήλωση του κολλητού του Μπουγιοτοπουλου και τα χαρτονομίσματα στα γραφεία των αντιδημάρχων, συμφωνεί η όχι; Κουβέντες που αρμόζουν στο δήμαρχο κι όχι υπεκφυγές!

  • Το ότι πλήρωσε με απόδειξη είναι το λιγότερο. Το ότι χρέωθηκε ο Δήμος με επιπλέον 40.000 ευρώ τόκους είναι το πρόβλημα.

  • Πάρι μόλις είδαν οτι θα σε βρουν μπροστά τους άρχισαν τα γνωστά αν είχαν κατι ας πήγαιναν στον εισαγγελέα

  • Λευτέρη,
    Θα ακούσουμε πολλά όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, όλως τυχαίως …
    Η παράσταση νίκης είναι του Μαλούτα και θα πέσει πολλή λάσπη από τα παπαγαλάκια…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.