Συλλυπητήρια του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την απώλεια του Δημήτρη Τυρνενόπουλου

6 Απριλίου 2019
15:45
Κανένα σχόλιο

 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος, κ, Νικόλαος Σαρρής, με λύπη πληροφορήθηκαν το θάνατο του εξαίρετου επιχειρηματία και «Επιμελητηριακού» Δημήτρη Τυρνενόπουλου.

Ο εκλιπών, που έφυγε από αυτό τον κόσμο χθες Παρασκευή 5/4/2019, υπήρξε ο ιδρυτής της βιομηχανίας «Μάρμαρα Τρανοβάλτου Κοζάνης ΜΑΤΚΟ Δ. Τυρνενόπουλος & ΣΙΑ ΑΕ», που δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία στον κλάδο του Μαρμάρου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάδειξη και στην εξωστρέφεια του κλάδου και του περίφημου «Λευκού Μαρμάρου Τρανοβάλτου Κοζάνης».

Αυτοδημιούργητος και δυναμικός επιχειρηματίας, αλλά και άνθρωπος με χαρισματική ισχυρή προσωπικότητα κατόρθωσε να κρατήσει όρθια την επιχείρησή του σε ένα χώρο, που κατ’ εξοχήν επλήγη από την οικονομική κρίση, προσφέροντας στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και στην απασχόληση.

Υπήρξε για σειρά ετών «Επιμελητηριακός». Υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση το Επιμελητήριο Κοζάνης ως εκλεγμένο μέλος της διοίκησής του για περισσότερα από 20 χρόνια ( από το 1983-1988 και από το 1994 – 2006). Διετέλεσε β Αντιπρόεδρος από το 2002 ως τον Ιούνιο του 2006, κατορθώνοντας να συνδυάζει πάντα το όραμα με την πράξη.

Άνθρωπος «μαχητικός», με αγάπη για τον συνάνθρωπο και σεβασμό στους άξιους, συνεισέφερε ένα σημαντικό μερίδιο από τη ζωή του στην ανάπτυξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης και στην ανάδειξη του ρόλου του ως συνεπής και χρήσιμος συνεργάτης για τα μέλη του και την τοπική κοινωνία.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην Επιμελητηριακή οικογένεια. Το Επιμελητήριο Κοζάνης και οι άνθρωποί του, η Διοίκηση, τα μέλη, το προσωπικό, πάντα θα θυμούνται την επιβλητική του προσωπικότητα, τον δυνατό άνθρωπο που υπηρέτησε με κύρος, γνώση, πάθος, αφοσίωση και ξεχωριστή ευγένεια και αξίες τον Επιμελητηριακό θεσμό.

Εκφράζουμε στην οικογένειά του, που υπεραγαπούσε όντας άριστος οικογενειάρχης, τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλειά του με την ευχή να είναι «Αιωνία η Μνήμη του» και «Γαλήνιο το Ταξίδι του στον Παράδεισο των Αγγέλων».

Στην εξόδιο ακολουθία του, που θα γίνει στην Αθήνα, θα παραβρεθεί εκπρόσωπος της Διοίκησης και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης και θα κατατεθεί στεφάνι ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στον εκλιπόντα.

Ο Πρόεδρος

Του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Νικόλαος Σαρρής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.