ΣΥΡΙΖΑ ΟΜ Εορδαίας: Κανείς δεν μπορεί πλέον να παίζει παιχνίδια, για προσωπικά οφέλη εις βάρος της κοινωνίας των Πολιτών της Εορδαίας

12 Απριλίου 2019
20:31

To μόρφωμα που αυτοαποκαλείται Πτολεμαίοι «Μακεδόνες» οδηγεί με ακρίβεια την Πτολεμαΐδα σε διχασμό και απομόνωση. Είναι υποχρέωση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων και όλων δημοκρατών υποψηφίων δημάρχων να πάρουν θέση για τις επικίνδυνες για την περιοχή διαστάσεις που παίρνει το φαινόμενο».

Το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται Πτολεμαίοι «Μακεδόνες» , «ξαναχτυπάει» με σημερινή του ανακοίνωση-λίβελο, μνημείο μίσους διχασμού και αυθαιρεσίας!

Με μια ωμή παρέμβαση ζητά από τους υποψήφιους δημάρχους να κάνουν δημόσια δήλωση νομιμοφροσύνης και συμμόρφωσης στις δικές τους ερμηνείες.

Στην πραγματικότητα επαναφέρει με τον πλέον επίσημο τρόπο, το αποκρουστικό πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

Η θλιβερή μειοψηφία επιμένει να υπονομεύει την ειρηνική συνύπαρξη.

Το μόρφωμα που δημιούργησε σειρά επεισοδίων κατά την επίσκεψη της υπουργού κ. Ο. Γεροβασίλη, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από 500 επισκέπτες της πόλης, για την τελετή ορκωμοσίας των νέων Πυροσβεστών, να κατευθυνθούν σε καταστήματα εστίασης της Φλώρινας και της Κοζάνης, επιθυμεί στο όνομα μιας μισαλόδοξης ρητορικής να οδηγήσει την πολύπαθη Πτολεμαίδα στην απομόνωση και την αποξένωση.

Ανεύθυνα και αναίσχυντα , το μόρφωμα «μηχανισμός», οικειοποιείται κάθε ένοια πατριώτη και πατριωτισμού, και επιχειρεί «δια της πλαγίας” να παρέμβει στις αυτοδιοικητικές εξελίξεις της Εορδαίας, κάτι που φαίνεται να αποτελεί και τον σκοπό της δημιουργίας του.

Την ώρα που η Εορδαία αναζητά την τελευταία ίσως ευκαιρία που της απομένει για να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον, το θλιβερό μόρφωμα επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τον διάλογο για το μέλλον της περιοχής.

Αδιάφοροι για τα κορυφαία αδιέξοδα της Εορδαίας οι Πτολεμαίοι «Μακεδόνες», επιχειρούν να καθηλώσουν κάθε εξέλιξη σπέρνοντας το μίσος και τον διχασμό.

Με επαναλλαμβανόμενες εθνικιστικές ρητορικές δείχνουν που προτίθεται η θλιβερή μειοψηφία να οδηγήσει την προεκλογική συζήτηση.

Μια μικρή ομάδα, που κρύφτηκε, την Κυριακή που στους δρόμους της Πτολεμαίδας «διαδήλωναν» εισαγόμενοι μισθοφόροι Χρυσαυγίτες, επιθυμεί να μας οδηγήσει στο φαύλο παρελθόν του εθνικισμού.

Κι όμως ο πατριωτισμός βρίσκεται μόνο στην σύγκρουση με τον ΦΑΣΙΣΜΟ!

Σεβόμενοι κάθε συμπολίτη μας που διαφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών, θεωρώντας ιερή υποχρέωσή μας να υπερασπιστούμε κάθε διαφορετική δημοκρατική άποψη, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ρητορική και την μεθοδολογία του μορφώματος «μηχανισμού» που επιθυμεί να οδηγήσει την Εορδαία των 800 και πλέον θυμάτων της ναζιστικής κατοχής, στο σκοτάδι και τον φανατισμό.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να λάβουν θέση καταδικάζοντας παρόμοιες επικίνδυνες ρητορικές.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους επικεφαλής υποψήφιους Δημάρχους Εορδαίας να τοποθετηθούν επί του φαινομένου, που προσβάλει την Εορδαία και την δημοκρατική λειτουργία.

Είναι σημαντικό οι πολίτες της Εορδαίας να γνωρίζουν τις πρακτικές που σκοπεύουν να ακολουθήσουν οι εκ των πραγμάτων μετεκλογικά συνεργαζόμενες δημοτικές παρατάξεις.

Η Εορδαία έχει πλέον σοβαρά προβλήματα.

Η Εορδαία χρειάζεται ΣΧΕΔΙΟ εξόδου στο ΜΕΛΛΟΝ.

Ο διάλογος πρέπει να γίνει πάνω στις προτάσεις των υποψηφίων που θα την βγάλουν από τα αδιέξοδα που οδηγούν την περιοχή σε μαρασμό και ερήμωση.

ΟΙ αυτόκλητοι, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΟΙ που θα μας έσωναν , δεν μπορούν να μας διχάσουν.

ΚΑΘΕ υιοθέτηση πρακτικών που οδηγούν την Εορδαία στην απομόνωση είναι καταδικαστέα.

Η ΣΙΩΠΗ δεν είναι αποδεκτή από τους πολίτες.

Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ βλάπτει σοβαρά τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ , για προσωπικά οφέλη εις βάρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ της ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

Η κοινωνία της ΕΟΡΔΑΙΑΣ δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον , το ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

και θα το ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Γραφείο Τύπου

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

32 σχόλια

  • Ούτε Πτολεμαίοι ούτε Μακεδόνες.
    Μια δράκα που καβάλησαν το καλάμι και νομίζουν ότι θα γίνουν από καταραμένος όφις Μεγαλέξανδροι.
    Και όλα αυτά ελέω φατσοβιβλιων και πεινασμένων ΜΜΕ μαθημένων στο να αναπαράγουν το ασήμαντο για σημαντικό.
    Τώρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τσιμπάει, και πετάει το γάντι είναι και αυτό από τα περίεργα της εποχής, βούτυρο στο ψωμί για να συνεχίσει τα γαϊτανάκι. Και όπως θα έλεγε και ο αγαπημένος μας Σπαθαρης
    Αμαν Αμαν
    Αμαν Αμαν ένα σκουλήκι ψόφιο αμάν
    να το σκοτώσω δεν μπορώ
    να φύγω δεν μ’ αφήνει ..

    • Εσύ κοπέλα μου, να φανταστώ ότι με τον ίδιο φανατισμό και πέραν της ειρωνείας που πουλάς κάθε φορά που γράφεις, όταν το τσίριζα θα ξαναπάει στο 2% θα ζητήσεις μεταγραφή για άλλο κόμμα, εεε καλή μου. Όπως και λέει και ο καραγκιόζης “ακούσατε, ακούσατε, η Ηλιάνα πάει όπου φυσάει ο άνεμος…” ή αλλιώς “άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…”

  • ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ …ΧΘΕΣ ,ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!

    • «Πονοκέφαλος» στο Μαξίμου μετά την πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ στις φοιτητικές εκλογές
      Η απογοήτευση στο κυβερνών κόμμα διαβάζοντας τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών είναι έκδηλη καθώς βλέπει να καταρρέει η παράταξη Bloco του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστά τα οποία δεν είχε το κυβερνών κόμμα ούτε όταν… αγκομαχούσε να εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή in.gr 11-4-19

      1% οι Συριζαίοι στις προχθεσινές φοιτητικές εκλογές.

  • Ποτέ δεν φανταζόμουν η Αριστερά για την οποία πολέμησε ο παππούς μου να εκφράζεται στην σημερινή Ελλάδα από ακραίες συνιστώσες του 2% που ξαφνικά λειτουργούν ωσάν απολυταρχικά καθεστώτα και προπαγανδίζουν όπως ο Γκέμπελς. Μείνατε πλέον ελάχιστοι και επιστρέφετε με γοργούς ρυθμούς στο φυσιολογικό 2%. Η ιστορία σας κατέγραψε μόνο αρνητικά.
    Υ.Γ Όσο και να προσπαθείτε να προπαγανδίσετε για τους Πτολεμαίους Μακεδόνες, δυστυχώς για εσάς είναι μικρή η πόλη και όλοι γνωριζόμαστε. Και εδώ μιλάμε για φυσιολογικούς ανθρώπους, πατριώτες και οικογενειάρχες που τους χαρακτηρίζετε ΕΣΕΙΣ οι “δημοκράτες” ως “φασίστες” γιατί απλά δεν συμφωνούν με τις ακραίες απόψεις σας.

    • Κανονικέ Αριστερέ πόσο δίκιο έχεις και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Να φανταστείς κι εγώ έβλεπα με πολλή συμπάθεια το Σύριζα τον Γενάρη του 2015 μέχρι το δημοψήφισμα 5-7-2015. Μετά τέλος, απέναντί τους επιθετικά πλέον. Δεν τρώμε τα παραμύθια τους, ούτε υπολογίζουμε ανταμοιβή που έλγε σ΄ ένα στίχο του και ο συγχωρεμένος ο Νικόλας ο Άσιμος.

      • ΤΣΙΠΡΑΣ
        αριστερός ενώπιον του λαού, σοσιαλδημοκράτης των Βρυξελλών, νεοφιλελεύθερος πασών των Εταιρειών και το ντελίβερι μπόι των Αμερικανών

    • ΡΕΣΑΛΤΟ (ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ) 31 ΜΑΡΤΊΟΥ 2019
      Η πλειονότητα των Ελλήνων «αριστεριστών» βρίσκεται στις πρώτες γραμμές του εθνομηδενισμού.

  • ειναι κρισιμο να διερευνηθει στο εγγυς μελλον το αν απο αυτη τη συμφωνια ωφεληθηκαν καποιοι που σθεναρα αντισταθηκαν για να την περασουν χωρις να ρωτησουν κανεναν (οι ιδιοι που διενηργησαν δημοψηφισμα για ενα μνημονιο που δεν υπηρχε ,εφεραν μνημονιο τρις χειροτερο και εκαναν το οχι yes men)

  • Το 1%που απέσπασε με το ζόρι η νεολαία του κόμματος σας στις φοιτητικές εκλογές σας δείχνει το μέλλον σας εκεί στον Σύριζα.

  • Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ μας καλεί σε αντιφασιστικό αγώνα για ειρηνική συνύπαρξη !!
    12% υπέρ της Συμφωνίας! πως το γράψατε; “ Η θλιβερή μειοψηφία ” !!!!
    ….της υπουργού κ. Ο. Γεροβασίλη, ……. της υπουργού των δακρυγόνων , θέλατε να πείτε.
    Αν το όλο σας μέλημα είναι να βγάλετε εκτός νόμου το «Μακεδονία ξακουστή», να κάνετε προληπτικές συλλήψεις, αν το Μαξίμου είναι Πραιτόριο, αν ο εθνικός μας ύμνος είναι μια κωλοτούμπα, αν το Κοινοβούλιο έχει γίνει μαγέρικο, τότε μην το παλεύετε άλλο, τότε ας απομονωθεί και η Εορδαία ! δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι !

  • Ποιοι δήμαρχοι να πάρουν θέση; Τα πρωτοπαλίκαρα τους είναι οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες μερικών μερικων.

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Κ.ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.ΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΣ ΣΑΣ.

  • Βγαλατε και φωνη ολοι οι νεοδημοκρατες…
    Νομιζετε οτι ξεχναμε ολα αυτα που τραβαμε εξαιτιας σας…
    Οτι και να κανει ο Συριζα δεν ειναι τιποτα μπροστα στα δικα σας….
    ΣΥΡΙΖΑ ξανα και ξανα…και ξανα.

  • Ακόμη δεν έγιναν οι δημοτικές εκλογές και φάνηκε πόσο ακομμάτιστη είναι αυτή η ομάδα του Facebook. Πού να γίνουν και οι εθνικές εκλογές. Δεν φταίτε εσείς όμως, φταίνε αυτοί που ελαφρά τη καρδία πάτησαν like στη σελίδα και σας έκαναν προς στιγμή μάγκες. Αλήθεια, αυτοί οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες το 1992 με το furoM, τί έκαναν; Πανηγύριζαν; Φώναζαν; Σφυριζαν αδιάφορα; Θα μας πει κανένας;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.