3ο Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας “Η πόλη γιορτάΖΕΙ” την Κυριακή 14 Απριλίου – Πολιτισμός, Ανάπτυξη, ποιότητα ζωής

12 Απριλίου 2019
20:49

Στο πλαίσιo του 3ου Φεστιβάλ η Υψικάμινος ανοίγει διάλογο για τον πολιτισμό, όπως εξ αρχής υπήρξε βασική προτεραιότητα του Συλλόγου η συνεχής ανταλλαγή ιδεών και απόψεων μεταξύ των πολιτιστικών φορέων. Με αφορμή λοιπόν τις επικείμενες τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές, ο διάλογος συνεχίζεται με τη συμμετοχή όλων των υποψήφιων δημάρχων του Δήμου, στους οποίους δίνουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το πρόγραμμα των συνδυασμών τους για τον Πολιτισμό και το όραμά τους για την εφαρμογή μιας πολιτιστικής πολιτικής αντάξιας της δυναμικής και των προοπτικών του τόπου. Η Υψικάμινος σας καλεί να συμμετέχετε στον ανοικτό διάλογο με τους πολίτες και τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων και δομών, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 11.30 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.