Τη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας (ΔΕΤΗΠ) επισκέφτηκε την Παρασκευή, 12/04/2019 και ώρα 9 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Στη συνάντηση με τη διευθύντρια κ. Καλαΐτζίδου και εκπροσώπους του Σωματείου αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος και τέθηκαν από την πλευρά τους τα βασικά προβλήματα που απασχολούν την επιχείρηση.

Ειδικότερα έγινε αναφορά στην ανάγκη παράτασης της λειτουργίας των μονάδων Νο 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς, στην καθυστέρηση της μελέτης του συνδετήριου αγωγού της 5ης μονάδας με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης με ευθύνη της Δημοτικής αρχής, στη μη πρόβλεψη στις Τεχνικές Προδιαγραφές του εξοπλισμού της Μονάδας Νο 5 ΑΗΣ από την αρχική προκήρυξη της  απομάστευσης για τηλεθέρμανση, γεγονός που απαιτεί επανασχεδιασμό μέρους του κύριου εξοπλισμού, στην ανεπάρκεια των Εφεδρειών τηλεθέρμανσης, στην έλλειψη προσωπικού και, το πλέον απαράδεκτο, στη μη κοινοποίηση στην επιχείρηση των θεμάτων που την αφορούν από τους αρμόδιους φορείς.

Ο κ. Κοκκινίδης  ευχαρίστησε τη διευθύντρια και το Σωματείο για την πολύ αναλυτική και κατατοπιστική ενημέρωση και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός  και με την υπευθυνότητα που απαιτούν οι περιστάσεις στην αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του συνδυασμού επισκέφτηκε το Α’  ΚΑΠΗ της πόλης, όπου συνομίλησε με συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας , άκουσε προβληματισμούς και προβλήματα και ενημέρωσε για το πρόγραμμα της Δημοτικής Κίνησης.