Υποψήφιος με το συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου ο Γιάννης Κάρμαλης

13 Απριλίου 2019
01:22

Ανακοίνωση υποψηφιότητας.

Οι ακαδημαϊκοί μπορούν να προσθέσουν στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς πολύτιμα συστατικά που λείπουν από την πολιτική. Την επιστημονική τεκμηρίωση και την αλήθεια έτσι ώστε οι προτάσεις και οι ιδέες που κατατίθενται στο δημόσιο διάλογο να γίνονται κοινά αποδεκτές και να οδηγούν στην σύνθεση .

Μπορούν να καταθέσουν τις ιδέες και τον πλούτο της επιστημονικής τους γνώσης.

Η αυτοδιοίκηση θα γινόταν πολύ πιο ωφέλιμη αν υιοθετούσε την ακαδημαϊκή πρακτική, αυτή που έχει μάθει να εκτιμά τη γνώση και κρίνει την ιδέα, ανεξαρτήτως του ποιος την εκφράζει..

Αυτή την πολύτιμη γνώση, την ακαδημαίκή ευρύτητα σκέψης και την πλούσια εμπειρία φέρνει στον συνδυασμό μας ένας καταξιωμένος καθηγητής, ο Γιάννης Κάρμαλης.

Καλώς ήρθες στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Γιάννη!

Φίλες και φίλοι:

Είμαι ο Κάρμαλης Ιωάννης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Οι γονείς μου ήταν ο Ευθύμιος και Ωραία Κάρμαλη.

Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Κοζάνης και συνέχισα τις σπουδές μου ως Μηχανολόγος Μηχανικός στη σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης στην Θεσσαλονίκη, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας και στο University of Liverpool της Αγγλίας με μεταπτυχιακά διπλώματα στην « Διαχείριση Ενεργειακών Συστημάτων» και στην «Οργάνωση και Διοίκηση Ενεργειακών Επιχειρήσεων»

Εργάστηκα ως αυτοαπασχολούμενος Μηχανολόγος Μηχανικός, όπου ανέλαβα και εκπόνησα Ιδιωτικά και Δημόσια Έργα σύνθετα και πρωτοποριακά όπως οι συνδέσεις καταναλωτών της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, αλλά και τα έργα στην Τηλεθέρμανση Κοζάνης.

Από το 1991 έως το 1999 εργάστηκα ως ωρομίσθιος καθηγητής στο ΤΕΙ Κοζάνης και από το 1999 μέχρι σήμερα υπηρετώ το Ίδρυμα ανελλιπώς στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Κοζάνης. Διετέλεσα συνεργάτης Ερευνητής του Ερευνητικού Τομέα Προηγμένης Βιομηχανικής Παραγωγής του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας, καθώς και συνεργάτης – ερευνητής του Περιφερειακού Γραφείου Καινοτομίας Δυτικής Μακεδονίας.

Διοργάνωσα και συμμετείχα σε πολλά ερευνητικά προγράμματα του ΕΠΕΑΕΚ, του ΚΠΣ ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας καθώς και του ΕΠΕΑΕΚ – ΑΡΧΙΜΙΔΗΣ.

Διετέλεσα Πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Κρήτης, Πρόεδρος του συλλόγου Εκτάκτων Καθηγητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκτάκτων καθηγητών ΤΕΙ και αντιπρόεδρος της επιστημονικής Ένωσης Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Περιφερειακό τμήμα Κοζάνης – Γρεβενών. Επίσης είμαι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρμανσης Ψύξης Κλιματισμού (ΑSRAE)

To 2008 βραβεύτηκα ως εξαίρετος επιστήμονας από τον Αμερικανικό Οργανισμό «The Marquis Who’s who in Science and Engineering»

Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Αντωνογιάννη Ιδιοκτήτρια του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS και έχω δύο παιδιά, τον Ευθύμη Κάρμαλη, ΜSc Hλεκτρολόγο Μηχανικό και την Ωραιοζήλη Κάρμαλη, Αρχαιολόγο.

Η απόφαση της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου να με εμπιστευθεί ως υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Κοζάνης με τιμά ιδιαίτερα και ελπίζω με την στήριξή σας να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της και χρήσιμος για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Μ’αυτές τις σκέψεις θέλω να γνωστοποιήσω σε όλους σας την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε. Κοζάνης με τον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ζητώντας την στήριξή και την ψήφο εμπιστοσύνης σας.

Γραφείο τύπου

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.