Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δράσεις προσφοράς των μαθητών της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Μαθητείας Κοζάνης

23 Απριλίου 2019
22:42

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις προσφοράς την προηγούμενη εβδομάδα των μαθητών της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Β’ Τάξης Ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης.

Την Τρίτη, 16/4 επισκέφτηκαν το σχολείο 10 τρόφιμοι του ΚεΚ Αμέα Κοζάνης. Οι μαθητές/τριες μας τους περιποιήθηκαν δείχνοντας για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους και την ανθρωπιά τους φροντίζοντας την κώμη τους με κουρέματα και χτενίσματα.

Έφυγαν πολύ ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί με τις καλύτερες ευχές για Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. Την Πέμπτη, 18/4 κλήθηκαν οι μαθητές μας από το ΚΑΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες φροντίδας στις κυρίες του ΚΑΠΗ με κουρέματα και χτενίσματα.

Η συνεργασία είναι πολύ σημαντική και η εμπιστοσύνη αμοιβαία. Η ικανοποίηση από το αποτέλεσμα και η ευχαρίστηση ήταν φανερή στα πρόσωπα και των μαθητών αλλά και των κυρίων. Αντάλλαξαν ευχές για καλό Πάσχα και ανανέωσαν το επόμενο ραντεβού πριν το καλοκαίρι.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.